Κυριακή 2 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Ατζέντα Εκδηλώσεων
Ατζέντα
Κυριακή (2/7)
  • Εργα Μ. και Γ. Χάιντν, Σούμπερτ, Ντβόρζακ κ.ά. παρουσιάζει η Παιδική Χορωδία της Βιέννης σήμερα στο Ηρώδειο (9μμ), υπό τη διεύθυνση του Λ. Γκολίνο.
Δευτέρα (3/7)
  • Η θρυλική συντροφιά των «Μπουένα Βίστα Σόσιαλ Κλαμπ» ανηφορίζει σήμερα στο Θέατρο του Λυκαβηττού, μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο στην Αθήνα την ψυχή και το πνεύμα της Κούβας. Ρουμπέν Γκονζάλες, Ιμπαχίμ Φερέρ και πολλοί ακόμη κορυφαίοι Κουβανοί μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα μουσικά είδη της χώρας τους: από τους αστικούς ήχους της Αβάνας, μέχρι τα παραδοσιακά του Σαντιάγκο και τις συνθέσεις του περασμένου αιώνα.
  • Χορούς και τραγούδια από τη Γεωργία θα παρουσιάσει το Καλλιτεχνικό Σύνολο Πανεπιστημίου Τιφλίδας «University», σήμερα (9μμ), στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη.
  • Ο Ορφέας Περίδης και η Μελίνα Κανά τραγουδούν σήμερα, στο Θέατρο Αιξωνής, στη Γλυφάδα.
Τρίτη (4/7)
  • Τραγούδια της ψυχής και των δυνατών «σινιάλων» θα πλημμυρίσουν το Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα, σήμερα (9.30μμ). Στη σκιά των Βράχων ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη «Θάλασσα στη σκάλα» και μια επιλογή από ξεχωριστές στιγμές της ανεξάρτητης και κοινής πορείας τους.
Τετάρτη (5/7)
  • Στην «Αιξωνή» της Γλυφάδας εμφανίζεται σήμερα ο Διονύσης Σαββόπουλος.
  • Οι «Σώκρατες» δίνουν σήμερα (9.30μμ), στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα, την πρώτη κεντρική συναυλία τους γι' αυτό το καλοκαίρι. Μαζί με τα γνωστά, ιστορικά κομμάτια τους παρουσιάζουν διασκευές από την παγκόσμια ροκ σκηνή, ένα ειδικό αφιέρωμα στον Τζίμι Χέντριξ και ανέκδοτα τραγούδια τους. Τη συναυλία θ' ανοίξουν οι «Οναρ».
  • Ενα ακόμη μουσικό ταξίδι, σήμερα, στο Θέατρο Πέτρας. Στη σκηνή του, στις 9μμ, φιλοξενούνται τα «Ξύλινα Σπαθιά».
Πέμπτη (6/7)
  • Οι «Μορφές Εκφρασης» παρουσιάζουν την παράσταση «Λαμπηδόνα - Το λουλούδι του Ερωτα και της Αγάπης», σε σκηνοθεσία - χορογραφίες του Θωμά Κινδύνη, σήμερα (9.30μμ), στη Σκιά των Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα.
Παρασκευή (7/7)

Γεωργιανοί χοροί και τραγούδια, αύριο, στο Θέατρο Πέτρας
Γεωργιανοί χοροί και τραγούδια, αύριο, στο Θέατρο Πέτρας
Πρεμιέρα των Επιδαυρείων, σήμερα και αύριο, με το «Θέατρο Τέχνης» που παρουσιάζει τους «Πέρσες» του Αισχύλου. Πρόκειται για αναβίωση της ιστορικής παράστασης του 1965, σε μετάφραση Π. Μουλλά, σκηνοθεσία Κ. Κουν, σκηνικά - κοστούμια Γ. Τσαρούχη, μουσική Γ. Χρήστου, κίνηση Μαρίας Κυνηγού - Φλάμπουρα, με τη σκηνοθετική επιμέλεια Γ. Λαζάνη - Μ. Κουγιουμτζή. Ερμηνεύουν: Ρένη Πιττακή, Παντελής Παπαδόπουλος, Χρήστος Καλαβρούζος, Γιάννης Καρατζογιάννης, Θόδωρος Γράμψας, κ.ά.

Επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και ανέκδοτα κομμάτια παρουσιάζει ο Σωκράτης Μάλαμας, στη σημερινή του συναυλία (9.30μμ), στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα.

  • Τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη παρουσιάζει ο θίασος «Ράμπα», σήμερα, στο Θέατρο «Αιξωνή» της Γλυφάδας, σε διασκευή Κώστα Σταματίου, σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, σκηνικά Νάνσυς Σούσουλα, μουσική Διονύση Τσακνή και χορογραφίες Κέι Χόλντεν. Παίζουν: Κώστας Καζάκος, Γιάννης Μόρτζος, Παναγ. Λακιώτης, Μιχάλης Θεοδώρου, Κυριάκος Κατριβάνος, Ανδρέας Βαρούχας, Σεραφείμ Ιατρόπουλος, Κατερίνα Σουβλή, Εβίτα Παπασπύρου, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Νίκος Καραγιώργης, Πέτρος Αποστολόπουλος, Γεωργία Φωτιάδου.
Σάββατο (8/7)
  • Δυνατές φωνές, υπόκωφες «εκρήξεις», αιφνιδιαστικά ξεσπάσματα... στη σημερινή (9μμ) συναυλία των «Ακτιβ Μέμπερ», στο Θέατρο Πέτρας. Μαζί με το γνωστό σχήμα που δραστηριοποιείται στο χιπ - χοπ παρουσιάζονται οι «Sadhazinia», «Brigada» και «Βαβυλώνα».

Θάνος Μικρούτσικος - Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Τρίτη, στο Βύρωνα
Θάνος Μικρούτσικος - Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Τρίτη, στο Βύρωνα

Η θρυλική παρέα «Μπουένα Βίστα Σόσιαλ Κλαμπ» αύριο, στο Λυκαβηττό
Η θρυλική παρέα «Μπουένα Βίστα Σόσιαλ Κλαμπ» αύριο, στο Λυκαβηττό

Ο Κώστας Καζάκος πρωταγωνιστεί στους «Βατράχους»
Ο Κώστας Καζάκος πρωταγωνιστεί στους «Βατράχους»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ