Σάββατο 10 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Εντός κι εκτός «τειχών»

Ο Βαγγέλης Κορακάκης
Ο Βαγγέλης Κορακάκης
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει συναυλία, σήμερα (8.30 μ.μ.), στην Ανάβυσσο (πλατεία Ελ. Βενιζέλου). Τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη ερμηνεύουν οι Γλυκερία και Δημήτρης Μπάσης.

  • Οι «Active Member» εμφανίζονται σήμερα (9.30 μ.μ.), στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά μιξαρισμένα τραγούδια, ενώ θα γίνει μια ξεχωριστή αναδρομή σε όλη τη δισκογραφία του συγκροτήματος.
  • Ολα ...τζαζ απόψε στο «Παράφωνο τζαζ κλαμπ», όπου παίζουν οι Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κώστας Κωνσταντίνου (μπάσο) και Κώστας Κουβίδης (ντραμς). Είσοδος ελεύθερη.
  • Το σχήμα «Free Mantras» δημιουργήθηκε πρόσφατα με σκοπό να συνενώσει τα στοιχεία της κλασικής ινδικής μουσικής με αυτά της ελληνικής παράδοσης και με βασικό εργαλείο τον τζαζ αυτοσχεδιασμό. Το μουσικό σύνολο, που αποτελείται από τους Δημήτρη Ζαφειρέλη (κιθάρα), Δημήτρη Ρουμελιώτη (σιτάρ) και Ορέστη Μουστίδη (τάμπλα), εμφανίζεται σήμερα (10.30 μ.μ.), στο «Ρεντ Ιντιαν» ρεστοράν (Επίκουρου 25, Ψυρρή).
  • Ο Βαγγέλης Κορακάκης και η μουσική του συντροφιά εμφανίζονται σήμερα και αύριο στο Λιβάδι της Σερίφου (μουσική σκηνή «Μεταλλείο»).
  • Σε μία μουσική διαδρομή από τη Μαύρη Θάλασσα, τη Μ. Ασία, την Κύπρο, την Κάρπαθο και την Κρήτη με τον ήχο της λύρας και των ακριτικών τραγουδιών, προσκαλούν ο Παντελής Παυλίδης και η ομάδα «Εύδουσιν», αύριο (9 μ.μ.), στη Ρωμαϊκή Αγορά. Είσοδος με προσκλήσεις.
  • Στις 13/6 (12.30 μ.μ.) στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1), θα παρουσιαστεί το βιβλίο του καθηγητή Αλέξανδρου Παπαγεωργίου - Βενέτα, «Η Αθήνα του μεσοπολέμου μέσα από τις "Μέρες" του Γιώργου Σεφέρη» (εκδόσεις «Ικαρος»). Εκτός από τον συγγραφέα, θα μιλήσουν οι: Παναγής Ψωμόπουλος (αρχιτέκτων, πολεοδόμος) και Δημήτρης Δασκαλόπουλος (ποιητής, βιβλιογράφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ