Τετάρτη 14 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αλεξάνδρα Κελεπούρη
Αλεξάνδρα Κελεπούρη
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ».

  • Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συναγωνιστή και φίλου Ντίνου Μακρόπουλου - αντιπροέδρου της ΠΕΑΕΑ και προέδρου του Παραρτήματος Καλαμάτας της ΠΕΑΕΑ, προσφέρω στο ΚΜΙΕΑ 30 ευρώ.

Παναγιώτης Σταυράκης

τέως πρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Φωτ.

Στις 13-6-2006, συμπληρώθηκαν 2 χρόνια οδύνης και σπαραγμού, για την πικρή απουσία του αγαπημένου μου παιδιού.

Σκέφτομαι, Αρη μου, στο ανθρωπόμορφο τέρας που σε τραυμάτισε και σ' εγκατέλειψε στη θάλασσα, με συνέπεια τον πνιγμό σου, ποια τιμωρία αξίζει; Μα όποια και να είναι, παιδί μου, δε θα μπορέσει ούτε για μια στιγμή να σταματήσει το ατελείωτο μοιρολόι της οικογένειάς μας, για τον άδικο χαμό σου.

Ησουν μοναδικός, παιδί μου, ανήκες στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που σημαδεύουν με το πέρασμά τους την κοινωνία στην οποία ζουν και αφήνουν έντονη την ανάμνησή τους σε όσους είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν.

Ανθρωπος εξαιρετικά αισιόδοξος, πίστευες στη ζωή, ήσουν ευτυχισμένος, γιατί δεν είδες το άτομό σου απομονωμένο, αλλά σαν μέρος του συνόλου της ανθρωπότητας. Πάλευες και συμμετείχες στους αγώνες, για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος.

Αρης Μπακόπουλος
Αρης Μπακόπουλος
Αρη μου, στο Π.Α.ΜΕ., που κι εσύ ενίσχυες, προσφέρω στη μνήμη σου 100 ευρώ και 100 ευρώ στη Δημοτική Κίνηση «Συμπαράταξη για την Αθήνα».

Αρη, Λεβεντοάρη μου, Καλή αντάμωση παιδί της καρδιάς.

Φωτούλα Δημαρόγκωνα

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 3 μήνες από τότε που «έφυγε» ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών, 130 ευρώ στο ΚΚΕ, στο κόμμα για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε πιστά ως το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγος Δήμητρα

Οι κόρες του Κωνσταντίνα και Μαρκέλλα

*

* * *

Συμπληρώθηκαν 3 μήνες από το θάνατο - στις 23 Φλεβάρη 2006 - του ΖΑΦΕΙΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας, 50 ευρώ στο KΚΕ.

Γιώργος Λεμονίδης, Θεσσαλονίκη

Φωτ.

Στη μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, η γυναίκα του Ιωάννα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

* * *

Φωτ,

Στις 22 Ιούνη συμπληρώνονται 11 χρόνια από το θάνατο του ΤΑΣΟΥ ΓΙΑΝΝΕΑ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Ελένη προσφέρει 25 ευρώ στο Παράρτημα Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ και 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

* * *

Φωτ.

Στις 13 Ιούνη έκλεισαν 3 χρόνια από τότε που έπαψε να χτυπά η καρδιά της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ, το γένος Ρογκόνοβα. Γεννήθηκε το 1928 στην πόλη Ορεμπούργκ Ρωσίας. Στα χρόνια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, έφηβη, εργαζόταν σε εργοστάσια που μεταφέρθηκαν από τη Ρωσία στο Ουζμπεκιστάν. Εκεί παντρεύτηκε τον πολιτικό πρόσφυγα στην Τασκένδη, Βασίλη Κελεπούρη. Απόκτησαν δυο παιδιά και έξι εγγόνια. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της το 1991. Επειδή ήταν βαριά άρρωστη, επέστρεψε στην Τασκένδη για θεραπεία. Εκεί άφησε την τελευταία πνοή της σε ηλικία 75 χρόνων.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Στη μνήμη της ο σύζυγός της Βασίλης, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας και 20 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.


Τάσος Γιαννέας
Τάσος Γιαννέας

Μηνάς Ξεκομνηνός
Μηνάς Ξεκομνηνός

Ντίνος Μακρόπουλος
Ντίνος Μακρόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ