Παρασκευή 16 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εποχές του έρωτα

Τρεις γοητευτικές και καταξιωμένες γυναίκες από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής φιλοξενεί σήμερα η εκπομπή της τηλεόρασης του «902», «Ετσι είναι η ζωή» με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Σοφία Αδαμίδου. Πρόκειται για την Βέρα Κρούσκα και την Νόρα Βαλσάμη, δύο ηθοποιούς που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία τόσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, την εποχή που η τηλεόραση μπορούσε να προσφέρει ποιοτικά σίριαλ.

Μαζί τους και η ταλαντούχα τραγουδοποιός Κρινιώ Νικολάου, που μεταφέρει στην εκπομπή μια μικρή γεύση από τη μουσική παράσταση που περιγράφει τις τέσσερις εποχές του έρωτα. Στην αρχή, τραγούδια του πάθους, της έντασης, της πρώτης ματιάς. Στη συνέχεια, τα πρώτα σύννεφα μαζί με τις πρώτες στάλες βροχής. Ο χειμώνας έρχεται για να παγώσει την καρδιά. Τραγούδια του χωρισμού, της εγκατάλειψης, της προδοσίας. Τραγούδια σύγχρονα, αγαπημένα, ελληνικά, παλιά και καινούρια, ξένα κινηματογραφικά, καθώς και κάποια από το προσωπικό της ρεπερτόριο (21.00, «902» TV).

  • Μια συζήτηση για τη θερμοπληξία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές του «902» από την καθημερινή εκπομπή «Εις υγείαν». Για το θέμα αυτό η Ειρήνη Μπαλντίδη συνομιλεί με τον Αθανάσιο Μπούρα, ειδικό πνευμονολόγο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα απαντηθούν ερωτήματα, όπως σε ποιες περιπτώσεις η θερμοπληξία μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, αλλά και τι πρέπει να προσέξουν οι ηλικιωμένοι, οι γονείς και τα παιδιά (18.45, «902» ΤV).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ