Κυριακή 9 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ικανοποίηση από ΣΕΓΑΣ

Με αφορμή την εξέλιξη της υπόθεσης του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση.

«Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του γιατί οι προσπάθειές του να εξασφαλίσει συνθήκες δίκαιης δίκης για τον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου και να αποκρούσει την 3η κατηγορία (αποφυγής ελέγχου) που η IAAF προσέθεσε ενώπιον του CAS, συνέβαλαν στη σημερινή (σ.σ. της περασμένηςεβδομάδας) εξωδικαστική συμφωνία και στην απόσυρση της έφεσης της IAAF, κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ.

Η κοινά αποδεκτή λύση, με αντίτιμο την παραδοχή εκ μέρους των αθλητών κάποιων παραβιάσεων των κανονισμών χωρίς να υπάρξει καταδίκη και η απόσυρση της έφεσης εκ μέρους της IAAF, πράγματι αποσκοπεί στο καλό του αθλήματος, γιατί κλείνει οριστικά ένα σημαντικό θέμα που έχει απασχολήσει την ελληνική και την παγκόσμια αθλητική κοινότητα.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αθλητές μας θα επανέλθουν σύντομα στην ενεργό αθλητική δράση, αφού παραμένει σε ισχύ η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Ο ΣΕΓΑΣ τέλος, σημειώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση των αθλητών μας, ότι θα συνεργαστούν με την IAAF στις προσπάθειές της για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και την αντίστοιχη δήλωση της IAAF, ότι θα τους διευκολύνει να επανέλθουν σύντομα και ομαλά στην ενεργό αθλητική δράση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ