Σάββατο 8 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζει το ταξίδι του το 32ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με κόκκινες πολιτείες να στήνονται σε όλη τη χώρα, στους τόπους κατοικίας και εργασίας, εκεί που η νεολαία ζει, εργάζεται, διασκεδάζει.

Σήμερα, Σάββατο:
  • Στον Πειραιά, στο πάρκο Δηλαβέρη (τέρμα Θηβών) συνεχίζονται οι διήμερες εκδηλώσεις. Στις 8 μ.μ. συναυλία από το μέταλ συγκρότημα «Crusade of steel». Στις 8.45 μ.μ. αφιέρωμα στα 60χρονα του ΔΣΕ. Στις 9 μ.μ. η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ ανεβάζει την παράσταση «Κατά φωνή και ο δήμαρχος». Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία». Στις 10 μ.μ. ακολουθεί κρητικό γλέντι και στις 10.30 μ.μ. αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι με τον Δ. Κοντογιάννη.
  • Στη Ν. Φιλαδέλφεια, στην πλατεία Πατριάρχου, στις 7.30 μ.μ., με θέμα «Να αλλάξουμε το σύστημα, να παίξουμε με τους δικούς μας όρους». Θα μιλήσει ο Νίκος Μπογιόπουλος, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και ο Νίκος Τσιμογιάννης, μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στη Γλυφάδα, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Οχι στη μόρφωση εμπόρευμα - ναι στη μόρφωση με δικαιώματα». Θα μιλήσει η Ιουλία Καλαμπαλίκη, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τη ΝΑΣ.
Την Τρίτη, 11 Ιούλη
  • Στην Πετρούπολη, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ. με θέμα «Νεολαία και δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ.
  • Στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Μέτωπο ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα. Με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα αγώνα και ανυπακοής». Θα μιλήσει ο Θανάσης Γκόγκος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στα Ιλίσια, στην πλατεία Τερζάκη, στις 7.30 μ.μ., με θέμα «Η μόρφωση δεν είναι εμπόρευμα είναι δικαίωμα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ