Κυριακή 9 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Αύριο Δευτέρα 10 Ιούλη:

- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην πιάτσα των οικοδόμων (πλ. Εθνικής Αντίστασης), στις 5.30 π.μ.

- Συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενότητας Χολαργού» με θέμα: «Παιδεία, νεολαία και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην πλ. Παλαμά, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Λαζαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού και η Κυριακή Καμαρινού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Νέας Ερυθραίας» με θέμα: «Οι αντιδραστικές εξελίξεις στην Παιδεία και οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές», στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ερυθραίας, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μαξούρης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ερυθραίας και ο Κώστας Σμπόνιας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ

- Συγκέντρωση της «Προοδευτικής Κίνησης Δραπετσώνας», στις 8 μ.μ., στην Πλατ. Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από το Δημαρχείο). Θα μιλήσουν ο Νίκος Μπεάζογλου, υποψήφιος δήμαρχος Δραπετσώνας και ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας» και της ΝΑΣ, στις 9 μ.μ., στο Δημαρχείο Νίκαιας με θέμα: «Οι ΕΒΕ και τα προβλήματά τους μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και ο Παντελής Αντωνιάδης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

Την Τρίτη 11 Ιούλη:

- Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας» και της ΝΑΣ, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας με θέμα «Οι γυναίκες και τα προβλήματά τους μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και η Κάτια Κρόκου, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

Την Τετάρτη 12 Ιούλη:

- Συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κερατσινίου», στις 8 μ.μ., στην πλ. Αγίου Αντωνίου. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Μουρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου και η Ελένη Παπαδοπούλου, νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Συγκέντρωση της ΔΗΚΕΒΕ Πειραιά, στις 7 μ.μ., στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Καραΐσκου 111) με θέμα: «Οι αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ και οι Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές». Θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ