Σάββατο 15 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διευκρινίσεις για τους επιστολογράφους μας

Με αφορμή ερωτήματα για απόψεις και γνώμες και, ιδιαίτερα, για ιστορικά γεγονότα που παρουσιάζονται μέσα από τις επιστολές αναγνωστών μας στη στήλη της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» στην εφημερίδα μας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Οι επιστολές αναγνωστών δημοσιεύονται αυτούσιες ή συντομευμένες, όταν είναι μεγάλες, και εφ' όσον δεν περιέχουν ακραίες εκφράσεις και υβριστικά σχόλια. Και, βεβαίως, εφ' όσον, κατά την κρίση της εφημερίδας μας έχουν κάποιο ενδιαφέρον στα πλαίσια της επικαιρότητας.

2. Οι επιστολές εκφράζουν τις απόψεις των αναγνωστών και οι κρίσεις τους δεν απηχούν, κατ' ανάγκην, τις θέσεις της εφημερίδας μας, με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα όρια της ευπρέπειας, των μη προσωπικών επιθέσεων, ότι δεν έχουν αντικομμουνιστικό περιεχόμενο, δεν είναι υβριστικές και τα στοιχεία που περιέχουν - κυρίως τα ιστορικά - μπορούν να διασταυρωθούν ή αναφέρεται η πηγή τους.

3. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι οι επιστολές πρέπει να συμβάλουν στη διερεύνηση της αλήθειας και όχι να προκαλούν προσωπικές είτε άλλες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε αναγνώστες μας. Αντίθετα, πρέπει να συμβάλουν στην πληρέστερη ενημέρωση και τη διερεύνηση επίκαιρων ζητημάτων. Πιστεύουμε στην κατανόηση και στη συνεργασία των αναγνωστών μας, κατανόηση και συνεργασία, που, άλλωστε, βρίσκουμε μέχρι σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ