Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αποκαλύψεις Μαχλά

Αρκετά πρόσωπα και καταστάσεις εξέθεσε ο Ν. Μαχλάς, μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Ο 33χρονος επιθετικός, με τα λεγόμενα του, συμπεριελήφθη σ' αυτούς που υποστηρίζουν πως υπάρχει στενή σχέση των μεγαλοϊδιοκτητών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «το θέατρο που παίζεται στον ΟΦΗ είναι τόσο καλοστημένο που δεν αποδεικνύεται. Θεωρώ ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν έφυγαν ούτε και θα φύγουν από τον ΟΦΗ. Τον μοναδικό πρόεδρο που αναγνώριζα στον ΟΦΗ είναι ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Οι υπόλοιποι ήταν απλά διαχειριστές και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών χειρίστου είδους». Και απέδωσε την αποπομπή του στην «αυλή του Τζίγγερ» που «δε θέλουν παίχτες με προσωπικότητα. Που να έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Ισως, κρατούσαν μανιάτικο ότι πέρσι μίλησα για σκιές».

Τα λεγόμενα του Μαχλά δημιουργούν σοβαρότατα ερωτηματικά. Να θυμίσουμε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ερεύνησε το θέμα και κατέληξε ότι δεν υφίσταται. Επίσης, ότι τις καταγγελίες είχε κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Κόκκαλης. Που - προφανώς - (αφού δεν αντέδρασε) αποδέχεται πλέον το πόρισμα. Αραγε οι εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο («Σούπερ Λιγκ», ελληνικές ΠΑΕ στο στοίχημα κλπ.) - και όχι μόνο - έχουν παίξει κανένα ρόλο;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ