Σάββατο 22 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
Αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαΐας διοργανώνει στην Πάτρα, τη Δευτέρα 24 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων, συγκέντρωση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου και καταδίκης της δολοφονικής - ιμπεριαλιστικής επίθεσης του Ισραήλ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, αντίστοιχα, καλούν την Τρίτη 25 Ιούλη, και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας διοργανώνει την Τρίτη 25 Ιούλη πορεία (με δίκυκλα και αυτοκίνητα), στις 7 μ.μ., από το Δημοτικό Αναψυκτήριο Καλαμάτας (πίσω από το Δημαρχείο) στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης και την πόλη της Μεσσήνης. Επίσης συγκεντρώνει φαρμακευτικό υλικό στα γραφεία της Επιτροπής (Ψάλτη 1 Καλαμάτα), καθημερινά 8-11 το πρωί, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2721029422 και 6944794213.

- Εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου διοργανώνει η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» (ΔΑΣΥ) Βέροιας, την Τρίτη 25 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο Πάρκο της Εληάς.

- Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου καλούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα την Τρίτη 25 Ιούλη, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής η Επιτροπή Ειρήνης Νομού Ροδόπης, η ΝΑΣ Ροδόπης - Εβρου, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Ροδόπης, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης, η Γραμματεία Ροδόπης του ΠΑΜΕ, η Γραμματεία Ροδόπης της ΠΑΣΥ, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ