Πέμπτη 10 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συναυλία στο Δεύτερο

Για μία ακόμη χρονιά τα Υακίνθεια, το φεστιβάλ πολιτισμού της Κρήτης, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Ο Γιώργος Μητρόπουλος και η Ελενα Διάκου βρέθηκαν στα Ανώγεια της Κρήτης όπου και πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ από τις 23 έως και τις 30 του Ιούλη, μεταφέροντας ήχους, εικόνες και μελωδίες από το φεστιβάλ.

Ετσι, σήμερα, για δύο ώρες, από τις 20.00 έως τις 22.00, οι ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος συντονίζονται στους «103,7 FM» και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία που έδωσαν ο Γιώργος Ανδρέου μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο. Αύριο, Παρασκευή, την ίδια ώρα, στις 20.00, από το Δεύτερο Πρόγραμμα θα μεταδοθεί η τελευταία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα Υακίνθεια, με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Σταύρο Λάντσια.

Ηδη από τη σκηνή του Φεστιβάλ πέρασαν και μεταδόθηκαν οι συναυλίες των Φ. Πλιάτσικα, Μ. Φάμελλου, Ευσταθίας, ΟΝΑΡ, Μ. Ασλανίδου, Γ. Παπαζαχαριάκη, Μ. Καραντίνη, Ε. Ρεμπούτσικα, Π. Καλατζόπουλου και Ε. Πασπαλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ