Πέμπτη 10 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Ενδιαφέρον για Ολισαντέμπε

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται χωρίς ομάδα, ωστόσο στην Ελλάδα παραμένει γνωστός και οι «μετοχές» του είναι σε καλό επίπεδο. Ο λόγος για τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Νιγηριανοπολωνός ποδοσφαιριστής έχει επαφές με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Λυράκη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και παλαιότερα, κατά την παρουσία του Ολισαντέμπε στον Παναθηναϊκό.

Ο Ν. Λυράκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλίας «The Match», στην οποία αναφέρεται ότι η οριστική κατάληξη του θέματος θα γίνει γνωστή μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Ο 28χρονος Ολισαντέμπε προέρχεται από αρκετούς μήνες αγωνιστικής απραξίας, αφού μετά το σίριαλ της αποχώρησής του το Γενάρη από τον Παναθηναϊκό και την ένταξή του στην Πόρτσμουθ, δεν είχε την πορεία που περίμενε. Εμεινε ελεύθερος από τους Αγγλους και βρίσκεται σε στάδιο αναζήτησης ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ