Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ψηφοθηρία με «όχημα» την Εθνική

Ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Ενότητας» για παραπλάνηση των πολιτών από την πλευρά της παράταξης του Β. Τράπαλη, σχετικά με τη μετονομασία του Γυμναστηρίου «Ο Πλάτων» σε κλειστό «Π. Γιαννάκης»

Για άλλη μια φορά σε κινήσεις εντυπωσιασμού προσπαθώντας να καπηλευτεί τις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ υπέπεσε η δημοτική παράταξη του Β. Τράπαλη «Νίκαια Ανθρώπινη Πόλη». Με στόχο την ψηφοθηρία και την παραπλάνηση των δημοτών, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας Αργύρης Καμπούρης έσπευσε να ανακοινώσει στον Τύπο ότι η παράταξη του τέως δημάρχου, στην οποία είναι εκ νέου υποψήφιος, αποφάσισε να προτείνει τη μετονομασία του Γυμναστηρίου «Ο Πλάτων» σε «Π. Γιαννάκης».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Ενότητα» Νίκαιας, επισημαίνοντας πως «δυστυχώς κάποιοι δεν είναι απόντες μόνο από τα δημοτικά συμβούλια, αλλά φαίνεται ότι είναι και απόντες από τον παλμό της πόλης, δείχνοντας να είναι περαστικοί από τα δημοτικά και πολιτικά δρώμενα».

«Κανείς από την παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί - αναφέρει η ανακοίνωση - δε βρέθηκε να τον ενημερώσει ότι ο επικεφαλής τους, ο κ. Τράπαλης είχε κάνει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης να μετονομαστεί ο χώρος της Μηχανικής Καλλιέργειας σε "Π. Γιαννάκης".

Κανείς δε βρέθηκε να τον ενημερώσει ότι ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Γιάννης Αγγελινιάδης, είχε προτείνει να μετονομαστεί "Ο Πλάτωνας" σε "Π. Γιαννάκης", μετά την επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδaς στο Eurobasket 2005, αλλά πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο τον Ομοσπονδιακό Προπονητή.

Κανείς δε βρέθηκε να τον ενημερώσει ότι ο δήμαρχος της πόλης μας, Στέλιος Μπενετάτος, εδώ και ένα χρόνο έχει συναντηθεί με τον Π. Γιαννάκη στο Δημαρχείο της Νίκαιας και του έχει ανακοινώσει της απόφαση του Δήμου για μετονομασία του "Πλάτωνα" έχοντας τη διακριτική θετική αντίδραση του Ομοσπονδιακού Προπονητή.

Αυτό που αξίζει να μας μείνει από τις συνεχείς επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι ο χαρακτήρας, το ήθος, η μαχητικότητα και το ομαδικό πνεύμα παικτών και προπονητών, που κάνουν ακόμα και τα θεριά του αθλήματος να τρέμουν.

Ενημερώνουμε τον κ. Καμπούρη, λοιπόν, ότι είναι ήδη αποφασισμένο από το Δήμο η μετονομασία του Γυμναστηρίου "Ο Πλάτων" σε "Π. Γιαννάκης" και ο πολιτιστικός πολυχώρος της Μηχανικής Καλλιέργειας στις 20 Σεπτέμβρη θα μετονομαστεί σε "Μάνος Λοΐζος"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ