Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Για όλα τα γούστα

Η τρίτη «στροφή» στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, περιλάμβανε... λίγο απ' όλα. Αναμενόμενα αποτελέσματα, εκπλήξεις, γκρίνιες, αποβολές. Αλλοι χάρηκαν, άλλοι λυπήθηκαν. Απαντες όμως έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην «επόμενη μέρα». Οι... Ευρωπαίοι στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις τους, οι υπόλοιποι στην επόμενη αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός, πέτυχε το σκοπό του εύκολα και γρήγορα. Τη νίκη (ουσιαστικά) την εξασφάλισε νωρίς και έτσι είχε την ευκαιρία να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός «καρδιοχτύπησε» για πολλή ώρα. Τελικά κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη που διαμαρτυρήθηκε (και με ανακοίνωση) για τον καταλογισμό του πέναλτι, στη - λίγο έξω από την περιοχή - ανατροπή του Σαλπιγγίδη. Η εικόνα των «τριφυλλοφόρων» ήταν ξανά προβληματική και η επικράτηση δεν έδιωξε τον προβληματισμό από τις τάξεις των φιλάθλων του. Στα ίδια και χειρότερα η ΑΕΚ. Τείνει να της γίνει συνήθεια η απώλεια ευκαιριών και βαθμών («πέταξε» άλλους δύο και στο Περιστέρι). Η αυριανή αναμέτρηση με τη Μίλαν, καλύπτει γκρίνιες και σκεπτικισμό, αλλά δεν απαντάει στα ερωτήματα.

Μεγάλη νίκη από τον ΟΦΗ, στο «Καυταντζόγλειο». Με... ρεσιτάλ ευστοχίας κέρδισε τον (ξανά) προβληματικό Ηρακλή, που ακόμα ψάχνει τον εαυτό του. Το «ζευγάρωμα» νικών επιτρέπει στον Ιωνικό να «γεύεται» τη 2η θέση. Ο Αρης ήταν καλύτερος, αλλά δεν κέρδισε το Αιγάλεω, κυρίως λόγω του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τζενάμο. Νεύρα, αποβολές και βαθμούς, μοιράστηκαν στην Κέρκυρα, η ομώνυμη ομάδα με τη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ