Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ιδια... γεύση

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το πρόγραμμα του STAR, το οποίο ξεκίνησε χτες. Ετσι, έμφαση δίνει και φέτος στο ξένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ξένες κινηματογραφικές προβολές, νέες ξένες σειρές, αλλά και την προβολή των καθημερινών λατινοαμερικάνικών σειρών.

Τα δελτία ειδήσεων θα συνεχίσουν και φέτος στο ίδιο μοτίβο, προβάλλοντας στην αρχή του ολιγόλεπτα ρεπορτάζ της επικαιρότητας, ενώ τον μεγαλύτερο χρόνο τους τον αφιερώνουν στις... καλλιτεχνικές ειδήσεις και τα κους κους. Παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων παραμένει ο Αιμίλιος Λιάτσος, τα Σαββατοκύριακα ο Γιώργος Λιάγκας και το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο παρουσιάζει ο Θοδωρής Δρακάκης. Συνεχίζονται, επίσης, οι εκπομπές «Gala», με την Μαρία Σταματέρη, «Μαζί στο STAR», με τον Αιμ. Λιάτσο και η καθημερινή κουτσομπολίστικη «Super Star», με την Χρ. Λαμπίρη.

Ανάμεσα στις νέες ξένες ταινίες που θα προβληθούν είναι οι: «Ο τελευταίος σαμουράι», σε σκηνοθεσία Εντουαρν Ζουίν, «Η αυτοκρατορία των λύκων», του Κρις Ναόν, «Κάλλιο αργά, παρά αργότερα», της Νάνσι Μέγιερτ κ.ά. Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα έχουν και οι ξένες σειρές. Τη φετινή σεζόν θα προβληθούν ανάμεσα σε άλλες οι «Ανεξιχνίαστες υποθέσεις», «Τα μάτια του νόμου», «Το βουνό», «Βερόνικα Μαρς» κ.ά., ενώ θα συνεχιστούν «Τα φιλαράκια», «Στην εντατική» κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ