Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Βατή κλήρωση

Βατό για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και δύσκολο για Αρη, όπως αναμενόταν άλλωστε, είναι το έργο πρόκρισης στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, όπως προκύπτει από την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων που πραγματοποιήθηκε χτες στο Μέγαρο Μουσικής για το Final 4 της Αθήνας.

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Τάου Κεράμικα, Εφές Πίλσεν, Κλιμάμιο Μπολόνια, Πρόκομ Τρεφλ, Ντινάμο Μόσχας, Λε Μαν και Κολωνία είναι οι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων».

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μάλαγα Τσιμπόνα, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Παρτίζαν, Ρόμα και Μπανταλόνα οι αντίπαλοι των «πρασίνων».

3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Μπενετόν Τρεβίζο, Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, Ορτέζ και Νάπολι οι αντίπαλοι του Αρη.

Μπανταλόνα - Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα (23/10), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τάου και ο Αρης τη Φενέρμπαχτσε.

Αρκετά δυνατούς αντιπάλους θα αντιμετωπίσουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο ULEB Cup. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Νανσί (Γαλλία), Χέμοφαρμ (Σερβία) και Μπάμπεργκ (Γερμανία). Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), τη Μονς (Βέλγιο), τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία) και τους Αϊφελ Τάουερς (Ολλανδία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ