Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - A' ΕΘΝΙΚΗ
Κέρδος μόνο οι βαθμοί

Τέλος καλό, όλα καλά (;) για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που πήραν τους τρεις βαθμούς και προπορεύονται. Για μια ακόμα αγωνιστική δεν έπεισαν - ούτε ικανοποίησαν τους φιλάθλους - με το βαθμό ετοιμότητας ή τις δυνατότητές τους. Αντίθετα, ομάδες με μικρότερο βεληνεκές προσφέρουν περισσότερο ποδοσφαιρικό θέαμα. Οι διαμαρτυρίες για τους διαιτητές δεν έλειψαν και το Σαββατοκύριακο.

Ενα κακό «πρόσωπο» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και ένα βελτιωμένο (αλλά όχι αντάξιο των προσδοκιών) στην επανάληψη, ήταν αυτά που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο. Κέρδισε τον ΟΦΗ, διατήρησε την πρωτιά και τη διαφορά του από τους άλλους, όμως δεν ικανοποίησε. Τα ίδια, αν όχι χειρότερα, και ο Παναθηναϊκός στη Ν. Σμύρνη. Ηταν από μέτριος ως κακός, απέναντι μάλιστα σ' έναν Πανιώνιο, που δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του. Οι «τριφυλλοφόροι» θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει τη νίκη νωρίτερα, αλλά από την άλλη και την ήττα. Τελικά «λυτρώθηκαν» από την αξιοποίηση ενός «χαζού» (σύμφωνα με τον τεχνικό των γηπεδούχων) πέναλτι. Σε επεισόδια με τα ΜΑΤ - πριν την έναρξη της αναμέτρησης - οδήγησε η προσπάθεια εισόδου, μερίδας «πρασίνων» οπαδών, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Η νίκη της Κέρκυρας, επί του Ατρομήτου, της επιτρέπει να είναι τρίτη - στη βαθμολογία - αλλά και να παραμένει αήττητη. Εντονες οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των φιλοξενουμένων, για τη διαιτησία. Ο Ιωνικός κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά έχασε τον αγώνα από τον Αρη. Ο ΠΑΟΚ με μέτρια απόδοση νίκησε τον Εργοτέλη.

  • Την πρώτη της νίκη πέτυχε χτες η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με 3-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Πάντως παρά τη βροχή το παιχνίδι είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν, αφού και ο Ηρακλής έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ