Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
2ο ΤΕΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
«Πλημμύρα» αδιαφορίας!

Αίθουσες που μετατράπηκαν σε ...«πισίνες», πλημμυρισμένοι διάδρομοι και εργαστήρια, σε όλους τους ορόφους, είναι η εικόνα που παρουσίασε το κτίριο του 2ου ΤΕΕ Λάρισας, αμέσως μετά τη χτεσινοβραδινή βροχόπτωση, εξαιτίας της άθλιας υλικοτεχνικής υποδομής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι γέμισαν νερά ακόμα και τα κουτιά διακλαδώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των μαθητών!

Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λάρισας της ΚΝΕ «όλα αυτά έρχονται ως αποτέλεσμα της συνολικότερης εγκατάλειψης των σχολικών κτιρίων, που το κράτος φρόντισε από νωρίς νωρίς να περάσουν στις πλάτες των δήμων - δηλαδή των καλοθελητών εργολάβων - επιχειρήσεων κλπ.» και ότι «στόχος της συστηματικής εγκατάλειψης είναι να περάσει η συντήρηση των κτιρίων στις πλάτες μαθητών και γονιών».

Συνεχίζοντας το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ σημειώνει ότι «ευθύνη για την κατάσταση έχει κύρια η τωρινή δημοτική αρχή και η προηγούμενη που στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα» και καλεί σε καταδίκη της πολιτικής των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των εκπροσώπων τους σε δήμους και νομαρχίες, που οδηγούν σε πλήρη υποβάθμιση την παιδεία στο σύνολό της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ