Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δυσκολίες... Ευρωπαίων

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τους Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Ολυμπιακό, που έπειτα από τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν κρίσιμους αγώνες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Οι «πράσινοι» καλούνται εκτός έδρας να αντιμετωπίσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Αρη, που έπειτα από δύο αγώνες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ψάχνουν την εξιλέωση για τις μέτριες εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Να θυμηθεί το καλό του πρόσωπο που δείχνει στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα και να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Νόλικο Μαασέικ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Ηρακλής απέναντι στην Πάτρα. Ομως, η ΕΑΠ στην έδρα της δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο.

Πιο εύκολο αναμένεται να είναι το έργο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», που θα αγωνιστούν χωρίς τους Γκιούρδα και Χατζηαντωνίου (συνεχίζουν την αποθεραπεία τους), καλούνται να υπερκεράσουν χωρίς την παραμικρή απώλεια τον Πανελλήνιο. Αντίπαλός του η κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Σκρα Μπελσάτοφ την Τετάρτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο. 17.00 Αρης-Παναθηναϊκός, 19.00 Ολυμπιακός-Πανελλήνιος, 19.00 ΕΑ Πατρών-Ηρακλής, 19.00 Εθνικός Αλεξ/πολης-ΠΑΟΚ, 20.00 ΑΕΚ-Λαμία. Δευτέρα: 18.00 Παγκράτι-Ορεστιάδα (ΕΤ1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ