Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στο προσκήνιο ο Σούνες

Μετά τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ράντομιρ Αντιτς άλλο ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στην... προπονητολογία που έχει ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Χανς Μπάκε. Αυτή τη φορά η είδηση προέρχεται από τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», δημοσίευμα της οποίας θέλει τους «πράσινους» να καταθέτουν μια «αρκετή τολμηρή πρόταση» στον 53χρονο Σκοτσέζο Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος από τον περασμένο Φλεβάρη, μετά την απόλυσή του από τη Νιούκαστλ, είναι σχολιαστής αγώνων σε ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός που ψάχνει απεγνωσμένα προπονητή βλέπει στο πρόσωπο του Σούνες τον κατάλληλο υποψήφιο για τη θέση του προπονητή, κρίνοντας από το ότι έχει ήδη αναλάβει δύσκολες αποστολές στο παρελθόν σε Γαλατασαράι και Μπενφίκα. Ο Σούνες ως προπονητής έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα με τη Ρέιντζερς ενώ ως παίκτης ξεχώρισε η θητεία του στη Λίβερπουλ με την οποία κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας και τρία Πρωταθλήματα Ευρώπης. Πάντως ο ίδιος σε επικοινωνία με Ελληνες δημοσιογράφους αρνήθηκε ότι τον έχει πλησιάσει άνθρωπος του Παναθηναϊκού αλλά παράλληλα δήλωσε «ανοιχτός σε όλα»!

Οσο πάντως παραμένει ανοιχτό το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ψάχνει για προπονητή - μεσσία, ονόματα θα προστίθενται στη λίστα. Ο Αντιτς πάντως που βρίσκεται στη Μαδρίτη ευχήθηκε να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ