Κυριακή 8 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Κώστας ΚΑΖΑΚΟΣ

Ηθοποιός

Ο λαός μας είναι έξυπνος, ανήσυχος και με έντονο πολιτικό αισθητήριο. Ξέρει πολύ καλά ότι τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης δεν είναι καθόλου τοπικά, αλλά είναι βαθύτατα πολιτικά και συνδέονται και εξαρτώνται από τα μεγάλα εθνικά προβλήματα που βασανίζουν τον τόπο μας.

Ξέρει ότι το ληστρικό κράτος της ολιγαρχίας, του πλούτου, έχει υπεξαιρέσει και καταχραστεί όλους τους νόμιμους πόρους της Αυτοδιοίκησης χρόνια τώρα. Ξέρει επίσης ότι όταν ένας πολίτης αγωνίζεται στα πλαίσια της Αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να περιορίζει τη συνείδησή του στα σκουπίδια και στην αποχέτευση, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται για την Εθνική Ανεξαρτησία, για την Παιδεία, για την Υγεία, για την Ανεργία, για την Ασφάλιση της Εργασίας, για τη Σύνταξη και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το Κράτος Δικαίου, για τη Δίκαιη Κατανομή του Εθνικού Εισοδήματος, για τον Εθνικό Πλούτο, που ο ίδιος ο Λαός παράγει με τον ιδρώτα και το αίμα του, αλλά που τον καρπώνεται το μεγάλο Κεφάλαιο. Και εκδηλώνει σε κάθε περίπτωση την αντίθεσή του προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Τα δικαιώματα των εργαζομένων, που κατακτήθηκαν με ποταμούς αίματος, έχουν καταπατηθεί με τον χειρότερο τρόπο από το απάνθρωπο και αδηφάγο καπιταλιστικό σύστημα της εποχής του Νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας.

Τι έχει απομείνει στα χέρια του εργαζόμενου Λαού; Η ψήφος. Κάθε τέσσερα χρόνια καλείται ο Λαός, στις εθνικές εκλογές και στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης να εκφράσει τα αισθήματά του. Αυτή η ψήφος πρέπει να είναι τσεκούρι στο κεφάλι του δικομματισμού.

Το ΚΚΕ, που κράτησε ψηλά την Τιμή, την Υπερηφάνεια και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας στις πιο μαύρες εποχές της σύγχρονης ιστορίας μας, οι Κομμουνιστές, που δε λογάριασαν ποτέ θυσίες, που έδωσαν το αίμα και τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του εργαζόμενου Λαού μας, είναι ο μόνος κομματικός σχηματισμός σήμερα που μιλάει στο λαό μας με τη γλώσσα της αλήθειας.

Αυτό αποτελεί κοινή συνείδηση στους Ελληνες πολίτες, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να μεγαλώσουμε τη δύναμή του, πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τους εκπροσώπους του στη Βουλή και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να μπορέσει να βάλει φραγμό στη λεηλασία του εθνικού πλούτου, στη λεηλασία των λαϊκών κατακτήσεων, στη διαφθορά και στη σήψη της ελληνικής κοινωνίας.

Οι υποψήφιοι νομάρχες και δήμαρχοι, μαζί με όλους τους αγωνιστές των ψηφοδελτίων της Αγωνιστικής Συνεργασίας, είναι βέβαιο ότι θα παλέψουν για τη χρηστή διοίκηση και για την καλύτερη επίλυση των τοπικών προβλημάτων, πάντα υπέρ των πολιτών.

Αξίζουν να τους τιμήσουμε με την ψήφο μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ