Κυριακή 15 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

Υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Motion Team

Δε ζητάμε από τους εργαζόμενους, τους νέους, τα λαϊκά στρώματα τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο: Να σκεφτούν το συμφέρον τους. Να ψηφίσουν αυτούς που ήταν και θα είναι δίπλα τους στους αγώνες για τη διεκδίκηση λύσεων για τα «μικρά» και «μεγάλα» προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε ότι εμείς δεν είμαστε με όλους. Μεροληπτούμε υπέρ όλων όσοι θίγονται από την αντιλαϊκή πολιτική, που ακολουθούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κι εφαρμόζουν πιστά οι εκπρόσωποί τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης πριν την κάλπη πρέπει να σταθμίσει: Την ανεργία που ταλανίζει πάνω από το 17% του πληθυσμού του νομού μας, τα εργοστάσια που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, τα μικρομάγαζα που με το ζόρι βγάζουν τα έξοδά τους, κι αυτά όχι πάντα, την ύπαιθρο που μαραζώνει και τα χωράφια που μαζεύονται στα χέρια λίγων, τα σχολεία που ακόμα λειτουργούν σε διπλοβάρδιες, τα πανεπιστήμιά μας που στενάζουν από την υποχρηματοδότηση και την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, με λίγα λόγια να ψηφίσει με κριτήριο την καθημερινότητα που βιώνει εκεί που ζει, που εργάζεται, που μορφώνεται, που διασκεδάζει.

Είμαστε αισιόδοξοι. Κουβεντιάσαμε με χιλιάδες εργαζόμενους, αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς τους, γίναμε πιο έμπειροι για το αύριο. Ενα αύριο που δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς, γιατί η επίθεση της πλουτοκρατίας και των πολιτικών στηριγμάτων της σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο θα είναι ακόμα πιο σκληρή. Εμείς θα είμαστε εκεί. Οσο περισσότερη δύναμη έχει η ΝΑΣ τόσο περισσότερο θα ακούγεται η φωνή των εργαζομένων στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και έξω απ' αυτό. Τόσο θα δυναμώνει η ελπίδα για γενικότερες αλλαγές, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ