Κυριακή 15 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας

Με εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και στη νεολαία.

Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γι' αυτά που πράξαμε μέχρι σήμερα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας.

Με πιο μεγάλη συσπείρωση αγωνιστικών δυνάμεων.

Με ακόμα καλύτερη οργάνωση, δράση και συλλογική προσφορά.

Θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους:

  • Εχουμε τη δύναμη της αλήθειας, των θέσεών μας και των προτάσεών μας.
  • Βλέπουμε καθημερινά την αποδοχή από μεγαλύτερο μέρος εργαζομένων και νέων ανθρώπων, οι οποίοι στηρίζουν τις προτάσεις, την άποψή μας.
  • Μεγαλώνει ο αριθμός, το πλήθος των εργαζομένων, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, της εργαζόμενης διανόησης και της νεολαίας, οι οποίοι λένε «Οχι» στη σημερινή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που περιορίζουν - καταργούν τα κοινωνικά, οικονομικά, δημοκρατικά τους δικαιώματα. Προσπερνούν το άλλοθι της πολιτικής του δικομματισμού, τον ΣΥΝ.
  • Αντιτάσσονται στη συνεχή υποβάθμιση των όρων ζωής τους και ζητούν να αντιστραφεί το κλίμα της μοιρολατρίας, της υποταγής, της αναποτελεσματικότητας, της διαφθοράς, του χρηματισμού, του ευτελισμού της καθημερινής ζωής των εργαζομένων και της νεολαίας.

Καλούμε όλους και αυτή τη στιγμή να σκεφτούν ότι μονόδρομος για την εργατική τάξη είναι η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική, η πάλη για την ανατροπή της. Η ενίσχυση της «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για την Αθήνα», η αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και στο Δήμο αποτελεί αναγκαιότητα για το δικό τους συμφέρον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ