Κυριακή 15 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ

Υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να κάνουν σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, να ψηφίσουν μαζικά τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Βγάλτε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στη ΝΔ και στον εκλεκτό της κ. Ντινόπουλο, στο ΠΑΣΟΚ και στην εκλεκτή του κυρία Γεννηματά. Μην τους επιτρέψετε να ψαρεύουν σε θολά νερά.

Είκοσι χρόνια στο Δήμο της Αθήνας κυβερνά η ΝΔ, με κορυφαία στελέχη της. Είκοσι χρόνια την κυβερνητική εξουσία την έχει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Είναι συνυπεύθυνοι για όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζουν χέρι χέρι κυβερνήσεις και Τοπική Αυτοδιοίκηση και βασανίζουν τη λαϊκή οικογένεια.

Τιμωρήστε και το ΣΥΝ και τους συνδυασμούς του. Είναι καιροσκόποι και καλλιεργούν αυταπάτες. Συναποφάσισαν, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στα όργανα της ΤΑ όλες τις αντιδραστικές αποφάσεις. Δεν πρέπει όσοι αισθάνονται αριστεροί να στηρίξουν με την ψήφο τους τα προξενιά του υποψήφιου του ΣΥΝ κ. Πανούση με το ΠΑΣΟΚ.

Η ψήφος στη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» αποτελεί εγγύηση για το αύριο, όπλο για να αποκρούσουμε τα χειρότερα μέτρα που έρχονται αμέσως μετά τις εκλογές. Οσο περισσότεροι αγωνιστές εκλεγούν σε Νομαρχίες και Δήμους, τόσο περισσότερη στήριξη θα έχουν οι αγώνες των εργαζομένων, της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ