Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Τολιάτης
Γιώργος Τολιάτης
Φωτ.

Ηταν μέρα των εκλογών, 10 Οκτώβρη 1993, που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύντροφός μου ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΑΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - Μακρονησιώτης.

Στη μνήμη του προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Ιωάννα Γλέζου - Τολιάτη

* * *

Φωτ.

Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟ. Σαν σήμερα, 14 Οκτώβρη 2005, «έφυγες» από κοντά μας. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και μας λείπεις.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε όλοι μας 100 ευρώ για τον καθημερινό σύντροφό σου, το «Ριζοσπάστη».

Θα 'σαι πάντα οδηγός μας.

Μαρία, Αδριανή, Σπύρος, Ηλιάνα, Ηλίας, Φλώρα, Αντωνία, Νίκος, Σοφία, Γιάννα.

Εγγόνια Μαρία, Αποστόλης και λοιποί συγγενείς και δισέγγονα

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγνός αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ, ο οποίος δε λύγισε και στους πολιτικούς, ιδεολογικούς και κοινωνικούς αγώνες συμμετείχε με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης.

Για το Κόμμα, το ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στην ΚΟ Καλαμπάκας για τον εκλογικό αγώνα, 250 ευρώ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του Μαρία

Οι κόρες και τα εγγόνια του

* * *

Ο γιατρός Νίκος Ριζάκος πρόσφερε στο ΚΚΕ 500 ευρώ για τον αγώνα των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών.

Αρης Μπακόπουλος
Αρης Μπακόπουλος
* * *

Φωτ.

Πολυαγαπημένε μου πολύκλαυστε ΑΡΗ.

Σήμερα, 15 Οκτώβρη έχεις τα γενέθλιά σου. Ομως αντί για γλέντι και χαρές, βαρύ πένθος και πόνος σκεπάζει το σπίτι μας, αφού το νήμα της ζωής σου κόπηκε πρόωρα και βίαια στις 13 Ιούνη 2004.

Εχασε τη ζωή ένα κοσμαγάπητο παιδί, καταξιωμένος επιστήμονας, κοινωνικά ευαίσθητος, την ώρα που έδινε τους καρπούς των κόπων του.

Στην άσβεστη μνήμη του, Τίκα μου, προσφέρω 50 ευρώ στο ΠΑΜΕ.

Η θειτσούλα σου, όπως με έλεγες, Βάσω Ζαχαριά.

* * *

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» η αγωνίστρια ΓΚΟΛΦΩ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της και αντί για μνημόσυνο ο γιος της Δημήτρης Νικολόπουλος προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΠΟΠΗΣ ΔΟΥΡΗ, η οποία πέθανε στις 29 Ιούλη 2006, προσφέρω 50 ευρώ για τη Δημοτική Δημοκρατική Αγωνιστική Κίνηση Ευδήλου Ικαρίας.

Σταμάτης Δουρής

* * *

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΗΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΔΣΕ και στελέχους του ναυτεργατικού κινήματος.

Στη μνήμη του προσφέρω για τον εκλογικό αγώνα 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τούλα Μεταληνού

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΜΠΛΕΤΤΑ, συζύγου και πατέρα, μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 150 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα στην Κορινθία.

Η σύζυγος Κάτια

Τα παιδιά Πούλα, Θοδωρής, Μαρίσια

* * *

Φωτ.

Ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, από το Καστράκι Καλαμπάκας, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, διατέλεσε αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Καλαμπάκας της ΠΕΑΕΑ.

Ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα και 20 ευρώ στο περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης.

Δημήτρης Τουντόπουλος
Δημήτρης Τουντόπουλος
Η γυναίκα του και τα παιδιά του

* * *

Η Επιτροπή Φίλων του ΚΚΕ στη Μελβούρνη Αυστραλίας πραγματοποίησε τις προάλλες μια ζεστή και όμορφη συγκέντρωση όπου και συγκέντρωσε 2.320 δολάρια για ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του Κόμματος ενόψει των τοπικών εκλογών.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Φίλων του ΚΚΕ, Παναγιώτης Σταματόπουλος και ο Σάββας Λιούπας, μέλος της Πολιτειακής Επιτροπής του ΚΚ Αυστραλίας, ενώ συμμετείχαν στη συζήτηση πολλοί συμπατριώτες φίλοι του Κόμματος.

Οπως σημείωσε ο Π. Σταματόπουλος το ποσό που συγκεντρώθηκε έχει μεγάλη σημασία γιατί μεταφέρει τη μεγάλη μας αγάπη στα μέλη, στους φίλους και οπαδούς του Κόμματος που οργώνουν την Ελλάδα ενημερώνοντας για να ψηφιστούν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ μαζί με το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλες αγωνιστικές δυνάμεις.

Είμαστε αισιόδοξοι, πρόσθεσε, ότι και σ' αυτή τη μάχη οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενες δυνάμεις θα βγουν ενισχυμένοι γιατί αποτελούν υποδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς στους λαϊκούς αγώνες και εγγύηση για μια δημοκρατική ΤΑ, που θα υπερασπίζεται τα πραγματικά συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.

Καταλήγοντας, κάλεσε τους συγγενείς μας, τους φίλους και γενικά όλους τους γνωστούς μας στην Ελλάδα να ψηφίσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς.


Κώστας Γκουλιώνης
Κώστας Γκουλιώνης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ