Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Μπαίνουν στις κινητοποιήσεις

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν φοιτητές και σπουδαστές. Στις μαζικές γενικές συνελεύσεις, που έγιναν χτες σε πολλές σχολές της Αθήνας, εκφράστηκε η διάθεση συνέχισης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της περασμένης άνοιξης. Αρκετοί σύλλογοι προχωρούν σε καταλήψεις των σχολών τους, καλούν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης και καθορίζουν παράλληλα πλούσιο πρόγραμμα δράσης στις σχολές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με βάση την απόφαση του Συλλόγου τους οι φοιτητές της Νομικής διοργανώνουν σήμερα εκδήλωση για το ακαδημαϊκό άσυλο και την απόπειρα κατάργησης των διαδηλώσεων και τη Δευτέρα για τις εξελίξεις στην Παιδεία, με τη συμμετοχή μαθητών και δασκάλων απεργών. Ακόμα προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του τμήματος για την εξεταστική, τη σίτιση, τη στέγαση και τα συγγράμματα και την επόμενη εβδομάδα σε τριήμερη κατάληψη του κυλικείου της Σχολής.

Αποφάσεις για καταλήψεις και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης έχουν μέχρι στιγμής πάρει οι φοιτητικοί σύλλογοι Νομικής, Πολιτικού, Φυσικού, Γεωλογικού, Πανεπιστημίου Πειραιά και οι σπουδαστικοί σύλλογοι Σχολής Επιστημών Υγείας Πρόνοιας Αθήνας, Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Πειραιά και Αθήνας και ΣΕΛΕΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ