Τετάρτη 25 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Πρεμιέρα στο ... σπίτι τους

Μετά τη χτεσινή πρεμιέρα στη Βαρκελώνη, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, και την κέρδισε με 79-82, σήμερα και αύριο διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής για τη φετινή Ευρωλίγκα. Οι δυο άλλοι εκπρόσωποι της Ελλάδας Ολυμπιακός και Αρης παίρνουν τη σκυτάλη, αντιμετωπίζοντας την Ταουγκρές στο ΣΕΦ (21.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) για το 1ο όμιλο και τη Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ στο Αλεξάνδρειο (19.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) για τον τρίτο όμιλο. Η ομάδα του Πειραιά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών (εκτός του Ματσιγιάουσκας), ενώ θα έχει για πρώτη φορά στη σύνθεσή της, τον Τζέρι Μακναμάρα που θα ενισχύσει τους «κόκκινους» μόνο στην Ευρωλίγκα. Αντίθετα, η Ταουγκρές θα έρθει στην Αθήνα χωρίς τον σταρ Τιάγκο Σπλίτερ και τον Ντιέγκο Φαγιάρδο. Η 1η αγωνιστική του ομίλου θα ολοκληρωθεί αύριο με τα παιχνίδια: Ντιναμό Μόσχας - Κολονία, Εφές Πίλσεν - Πρόκομ, Λε Μαν - Κλιμάνιο Μπολόνια.

Κόντρα σε παλιούς γνώριμους όπως είναι ο Ουίλι Σόλομον και ο Ιμπραήμ Κουτλάι θα βρεθεί ο Αρης που φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα από το 1992. Με τη συνοδεία του ένδοξου παρελθόντος οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε έναν όμιλο ανοιχτό σε κάθε προγνωστικά. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου που θα γίνουν σήμερα θα κοντραριστούν: Ορτέζ - Μπαρτσελόνα, Νάπολι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι Μπένετον Τρεβίζο - Ζαλγκίρις.

  • Για το 2ο όμιλο σήμερα θα παίξουν Ρόμα - Παρτιζάν και αύριο Ντιναμό Μόσχας - Κολονία, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μάλαγα, Τσιμπόνα -Ολύμπια Λουμπλιάνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ