Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δημήτρης Λιάλιος
Δημήτρης Λιάλιος
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΛΙΟΥ, από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, μέλους του ΚΚΕ και αντάρτη του Δημοκρατικού Στρατού στην Εύβοια από το 1947 έως το 1949 και οικοδόμου στον Αγιο Κωνσταντίνο μετά τον Εμφύλιο, προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 30 ευρώ.

Η συντρόφισσα της ζωής του Ασημίνα

Η κόρη τους Μαρία

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΤΑΚΗ ΛΑΛΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, γιου του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Μιχάλη Λάλλου. Ο Τ. Λάλλος διακρινόταν για το ήθος και την κομματική συνέπειά του. Εντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος, αφού προηγούμενα ήταν μέλος της ΚΝΕ. Επί 12 χρόνια εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό του δημάρχου Σάββα Σταματιάδη. Παράλληλα, υπήρξε μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ.

Πέθανε στις 25 Σεπτέμβρη 2006.

Στη μνήμη του οι αντιστασιακοί Λύσσανδρος Ταμουρίδης, Νίτσα Παπανικολάου, Ηλίας Χριστοφιλόπουλος, Δέσποινα Στεφανάτου, Ευανθία Ζωΐδου, Βασίλης Καραμπάτσος, Μαίρη Σταθάκου, Σοφία Κώτσιου και Χρήστος Παπαδόπουλος πρόσφεραν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΪΤΣΑΝΟΥ, ο Σπύρος Δασόπουλος προσφέρει 200 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Παναγιώτης Κοϊτσάνος
Παναγιώτης Κοϊτσάνος
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΙΤΑΡΑ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, σύντροφοι και συναγωνιστές της προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».


Τάκης Λάλλος
Τάκης Λάλλος

Ελευθερία Σιταρά
Ελευθερία Σιταρά

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ