Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Νίκη πάση θυσία

Αλλη μια προσπάθεια για την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει σήμερα (21.45, ΝΕΤ) η ΑΕΚ κόντρα στη Λιλ, στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση που εν πολλοίς θα κρίνει και το μέλλον της στη διοργάνωση. Η ΑΕΚ μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος μόνο η τρίτη θέση θα είναι εφικτή. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ζητά από τους παίκτες του να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στη Γαλλία και τους ντοπάρει ψυχολογικά λέγοντας ότι μπορούν να πετύχουν τη νίκη, φτάνει να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν.

Την κρισιμότητα του αγώνα επισήμανε σε συνέντευξή του ο Ζούλιο Σέζαρ λέγοντας ότι πρόκειται «...για πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας. Η Λιλ είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και παράλληλα η Μίλαν νικήσει την Αντερλεχτ, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Την πεποίθησή του ότι θα εντυπωσιάσει κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα με τη Λιλ για τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Στάθης Ταυλαρίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Είμαι ικανοποιημένος που έπαιξα στο πρώτο ματς και θα είμαι ακόμα πιο ευτυχής να παίξω και στο δεύτερο. Θα δώσω τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δείξω σε όλους πόσο έχω βελτιωθεί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το "τρίποντο"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ