Σάββατο 15 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αντιφάσεις γι' Αλπάι

Μπορεί ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Λούβαρης να δήλωσε ότι πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Τούρκου Οτσαλά Αλπάι, εντούτοις ο Ολυμπιακός έχει από χτες ένα εμπόδιο λιγότερο να αντιμετωπίσει. Η Φενέρμπαξε απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη καθώς υπήρξε αδιέξο στη συνομιλίες της με την ΤΖΕ-ΠΑ, την εταιρία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της εταιρίας Φαρούκ Ακγιουντούζ, με δηλώσεις που έκανε σε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, υποστήριξε ότι ο Αλπάι θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού: «Θα βρεθούμε στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα για να ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο παίκτης θα δοθεί με ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεικός».

Στο μεταξύ, η αγωνία του Ζάχοβιτς για τη μεταγραφή του μεγαλώνει. «Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να γίνει ο Ζάχοβιτς ο τέταρτος Βαλκάνιος ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, μετά τους Τζούκιτς, Βλάοβιτς και Μιγιάτοβιτς» υποστηρίζει η Marca. Ωστόσο, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχε επίσημη εξέλιξη. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξακολουθούσε ν' αρνείται την πρόταση των «νυχτερίδων» (περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια). Πάντως κάποιες πληροφορίες έφεραν τους Ισπανούς να 'χουν βελτιώσει την προφορά τους κατά περίπου 2 εκατ. δολ. Αν αυτό είναι σωστό, τότε το πιθανότερο είναι ότι ο Ζάχοβιτς θα ταξιδέψει στην Ιβηρική χερσόνησο.

Εξάλλου, ο Μιχάλης Σηφάκης θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ο νεαρός πορτιέρο αποκτήθηκε από τον Φωστήρα και υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον πρωταθλητή να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ