Παρασκευή 25 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λγ9

Στη μνήμη του ανυποχώρητου ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γαριβάλδη), προσφέρω στο ΚΚΕ, το κόμμα που πιστά υπηρέτησε, 5.000 δρχ.

Αιώνια η μνήμη του.

Κούλα Αγκινοροστακάκη

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Νίκου Αθανασίου και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω 5.000 δρχ. στο κόμμα για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε.

Αθανασία Στούμπου

  • Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Νίκου Αθανασίου, προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, στο κόμμα, το οποίο υπηρέτησε από τα 16 ως τα 85 του χρόνια.

Η κουνιάδα του Γεωργία Παγώνη

Ο ανιψιός του Νίκος Παγώνης

* * *

λγ9

Συμπληρώθηκαν κιόλας 6 χρόνια από τον τραγικό χαμό της συντρόφισσάς μου ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, αγωνίστριας, συζύγου, μητέρας και ανθρώπου με μεγάλες αρετές.

Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ,προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 10.000 δρχ. για τα παιδιά της Κούβας.

Ιωάννης Καλαϊτζίδης

* * *

λγ9

Την Κυριακή, 27 Ιούλη, στις 9.30 π.μ. στην εκκλησία του Αγιου Γεωργίου στο Καματερό, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗ.Ηταν πιστή και αταλάντευτη αγωνίστρια για τα ιδανικά του ΚΚΕ, και παρά την κλονισμένη υγεία της, πρόσφερε όσα μπορούσε.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καματερού.

Ο σύζυγός της Διονύσης Καπαρέλης και τα παιδιά της

  • Επίσης στη μνήμη της Σοφίας Καπαρέλη, ο Ελευθέριος Οικονόμου πρόσφερε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

λγ9

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΟΣ,αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ από το χωριό Φυλάκη Αλμυρού Μαγνησίας, ως το τέλος της ζωής του, έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, ο φίλος και συναγωνιστής του, αντάρτης του ΕΛΑΣ, Αγγελος Μπούλιας πρόσφερε στη μνήμη του, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, 10.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη", του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ