Παρασκευή 25 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Βούκσεβιτς στον Ολυμπιακό

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

Διαδικαστικού τύπου λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Ντούσαν Βούκσεβιτς από τον Απόλλωνα Πάτρας στον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Ισως και σήμερα μάλιστα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Οι Αχαιοί θα πάρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ως αντάλλαγμα περίπου 200 εκατ. δρχ., τον Βασίλη Σούλη πληρωμένο για δύο χρόνια και τον Τέρνερ. Ετσι ο Ιβκοβιτς υπολογίζει να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η φυγή Σιγάλα.

  • Δύο νέοι παίχτες θα φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα περίοδο. Ο Ιταλός πλέι μέικερ Φρεντερίκο Πιέρι, που πέρυσι έπαιξε στον Πανιώνιο και ο Ισπανός σέντερ Χουάν Αντόνιο Μοράλες, ο οποίος ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί ο Γ. Ιωαννίδης στην πρώτη της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Κλαούντιο Κολτεμπέλα. Ο Ιταλός παίχτης επέστρεψε με διάστρεμμα και νάρθηκα στον αστράγαλο και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του σε περίπου 15 μέρες.

  • Το νεαρό Λάμπρο Κανελλόπουλο από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης απέκτησε ο Πανιώνιος. Ο νεαρός με τις μικρές εθνικές είναι 18 χρονών και έχει ύψος 2.10 εκατοστά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ