Τετάρτη 3 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΠΑΟ 0-2
"Αγιος Βασίλης" ο Μπορέλι

Εφερε στους "πράσινους" την πρώτη νίκη του '96 με δύο γκολ

"Ντυμένος" Αγιος Βασίλης ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε νίκη πρόκριση 2 - 0 επί της Δόξας στο Βύρωνα για τους 16 του Κυπέλλου. Ο Αργεντίνος ήταν απολαυστικός, ασορτί με τις γιορτινές μέρες, και με δύο προσωπικά γκολ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Δημήτρη Θεοφάνη, που της αξίζουν πολλά μπράβο για το καθαρό και ανοιχτό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Το σκορ άνοιξε στο 7', όταν ο Μπορέλι με κοντινό πλασέ νίκησε τον Νικολαϊδη. Μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου ο ΠΑΟ είχε την υπεροχή, όμως οι κυνηγοί του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Στο 44' οι Βυρωνιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Βαταμίδη. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω... πόδι. Ο Μπορέλι και πάλι στο 51' με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν εκτός του εντυπωσιακού Μπορέλι οι Γκούμας, Γ. Χ. Γεωργιάδης. Για τη Δόξα πρώτος παίκτης ο δραστήριος Μουστάκας, ενώ δραστήριοι ήταν και οι Γιούρισιτς, Ντότσης. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου που έβγαλε το ματς χωρίς να δείξει καμία κάρτα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Νικολαϊδης, Γκαβασιάδης, Μαρίνου, Παντελίδης, Παπαδάκης (46' Μαυρίκος), Αποσπόρης (46' Ζυγούρης), Μουστάκας, Γιούρισιτς, Κωνσταντινίδης, Ντότσης, Βαταμίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκούμας, Κολιτσιδάκης, Χριστοδούλου (46' Θωμαϊδης), Καπουράνης, Μάρκος, Μπορέλι (68' Νικολαϊδης), Νιόπλιας, Λαγωνικάκης, Μαραγκός (72' Καφές), Γ. Χ. Γεωργιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ