Παρασκευή 6 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
Οι αντιστασιακοί εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για τα ναρκωτικά

Η Κίνηση Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών (ΚΑΕ) διαμαρτύρεται έντονα προς την κυβέρνηση, για την πρόταση του αναπληρωτού υπουργού Εσωτερικών να επιτραπεί η χρήση του χασίς και ο διαχωρισμός του από τα άλλα "σκληρά" ναρκωτικά, καθώς και τη συγκάλυψη του Γ. Παπανδρέου, πρώην υπουργού Παιδείας.

Για τη στάση της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων, που θα έχει σαν αποτέλεσμα η ελληνική νεολαία να απομονωθεί από την κοινωνική ζωή και να αποβλακωθεί με τη βοήθεια των ΜΜΕ.

Για το επεισόδιο της βίαιης σύλληψης 4 κνιτών, που έγραφαν στους τοίχους του 46ου Δημοτικού Σχολείου Παγκρατίου, κατά των "μαλακών και σκληρών" ναρκωτικών, τη φυλάκισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα και την παραπομπή τους σε δίκη, που δείχνει τους σκοπούς της κυβέρνησης.

Για τα συνθήματα των φασιστοειδών του Παγκρατίου στους τοίχους, για "ελεύθερη κάνναβη και θάνατο στο ΚΚΕ", που καθόλου δεν ενοχλούν την τοπική Αστυνομία.

"Εμείς ιδιαίτερα οι αντιστασιακοί εκπαιδευτικοί - δηλώνουν στη διαμαρτυρία τους - με φρίκη βλέπουμε αυτά τα γεγονότα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φωτίσουμε τη νεολαία για την ολέθρια χρήση των "μαλακών" και των άλλων ναρκωτικών".

  • Και η ΝΕ Δυτικής Αττικής της ΠΕΑΕΑ, με επιστολή της, απευθύνεται και καλεί τη νεολαία του τόπου να αντισταθεί στην πολύπλευρη επίθεση που δέχεται από το κατεστημένο.

Συνιστά, να οργανωθεί σε ένα πλατύ, προοδευτικό μέτωπο πάλης με πρωτοπορία την ΚΝΕ, ενάντια στα ναρκωτικά όλων των ειδών που έντεχνα τους πασάρουν αυτοί που έχουν κέρδος να τους απομονώσουν από όλα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και το λαό μας, οικονομικά, πολιτικά κ. ά. Δηλώνουν τέλος ότι όλοι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, στους αγώνες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ