Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στις 3 Ιούνη, συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ Αναστ. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ,μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Ως το τέλος της ζωής του, έμεινε πιστός στις ιδέες του και στο όραμα της κοινωνικής δικαιοσύνης, για την κατάκτηση της οποίας, σε όλες τις εποχές, θα αγωνίζονται οι εργαζόμενοι.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Φρυγίας.

Νίκη, Ελευθερία και Ειρήνη

* * *

λ18

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στο Kόμμα Καλλιόπη Ξυλαρδιστού, καθώς και στη μνήμη του αδελφού της ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ στη Λακωνία, που πέθανε από κακουχίες το Μάη του 1946, προσφέρει 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Περάματος και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στις 15 Μάη 1997 έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - ΕΑΜ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΥΛΙΔΗΣ.Ηταν από αυτούς οι οποίοι παρά το ότι βασανίστηκαν, εξορίστηκαν δεν υπέγραψαν δήλωση. Πιστός στο ΚΚΕ και στην πατρίδα, πάντα μπροστάρης στους αγώνες του λαού και της τάξης του. Αγωνίστηκε για την ελευθερία, τη δημοκρατία, για ένα καλύτερο αύριο, το σοσιαλισμό.

Καλό σου δρόμο Νίκο Βεργουλίδη. Το δρόμο που ανοίξατε σεις οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων, θα τον ακολουθήσουμε και όσο και αν είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να σας φτάσουμε.

Εχε γεια θείε μας "πατέρα" μου. Εχε γεια σύντροφε.

Στη μνήμη σου, προσφέρω 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ "Αγ. Αδριανού" Αργολίδας. Ο ανιψιός σου Στέλιος Βεργουλίδης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ