Τετάρτη 15 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Περιμένουν μια απάντηση

Την παρακάτω Αναφορά - Διαμαρτυρία υπογράφει και απευθύνει προς όλους τους αρμόδιους και τον Τύπο, εξαμελής Επιτροπή Αγώνα, που αφορά τη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως του Περιφερειακού Κέντρου Διαλογής Δεμάτων και Αλληλογραφίας των ΕΛΤΑ στην οδό Ανδριανουπόλεως 45, Καισαριανή, και έχει κάνει τη ζωή τους - όπως γράφει - ανυπόφορη. "Η υπομονή μας - τονίζουν - εξαντλήθηκε, παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων εγγράφως και προφορικώς - ότι κάποια μέρα θα έφευγε το Κέντρο, από την εν λόγω διεύθυνση.

Κύριε υπουργέ, κύριοι των ΕΛΤΑ και κάθε υπεύθυνος όλης αυτής της επιβεβλημένης καταδίκης σε βάρος φιλόνομων δημοκρατικών, νομοταγών φορολογούμενων πολιτών, με τις αμελέτητες, απρογραμμάτιστες προχειρότητες, μας εξωθείτε σε αντικοινωνικές, αντικρατικές ακόμα και αναρχικές ενέργειες με όλα τα επακόλουθα γι' αυτούς αλλά και για το δημόσιο συμφέρον.

Εφαρμόζοντας λοιπόν την πιο πάνω τακτική που το ίδιο το Κράτος μας ωθεί, αποφασίσαμε μετά τις 15 Δεκεμβρίου 1996 και ημέρα που θα καθορίσουμε εμείς, να κλείσουμε το δρόμο της οδού Ερυθραίας επ' αόριστον, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες που η πολιτεία μας επωμίζει.

Ζητάμε τη συμπαράσταση του Δήμου Καισαριανής, εφαρμόζοντας την απόφαση του Μεικτού Δημοτικού Συμβουλίου που κάναμε και τέλος ζητάμε τη δίκαιη κατανόηση του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο έχει διαπιστώσει κατ' επανάληψη προσωπικά και εγγράφως από το 1985, το δίκαιο αίτημά μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ