Τρίτη 21 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βολές Ραβούση για διαιτησία

"Η ΑΕΚ άξιζε πέρυσι τον τίτλο, ίσως τον αξίζει και φέτος αλλά εξωγενείς παράγοντες μπορεί να την εμποδίσουν να φτάσει στους στόχους της". Ο Π. Ραβούσης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για τα φαλτσοσφυρίγματα και την επίδρασή τους, θέτοντας αρκετούς (εντός και εκτός των τειχών) μπροστά στις ευθύνες τους.

"Ολους πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν ξέρω πώς μπορούμε ν αντιδράσουμε. Δεν ξέρω αν κάποιες φορές φτάνει η ηθική ανταμοιβή για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των παιχτών. Είχα πει ότι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες για μας. Η ΑΕΚ θέλει δικαιοσύνη, όχι εύνοια". Τελευταίο κρούσμα - αφορμή η ανακάλυψη του διαιτητή Κασναφέρη στην Καβάλα: "Δεν είδα τη φάση αλλά η παραδοχή του διαιτητή πως έκανε "πατάτα" και οι φωνές του παρατηρητή αρκούν για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Υπάρχουν άνθρωποι με υπεύθυνες θέσεις και πρέπει να προστατέψουν το ποδόσφαιρο", είπε ο Ραβούσης. Απέδωσε την αγωνιστική άνοδο στον ευγενή ανταγωνισμό: "Η είσοδος νέων παιχτών δημιουργεί άμιλλα, η οποία τελικά επιδρά θετικά στο σύνολο".

Υποστήριξε πως ο Φραντζέσκος δεν ήταν ο παίχτης που χρειαζόταν άμεσα η ΑΕΚ, ενώ από τον Νικολαϊδη ζήτησε "να ηρεμήσει και ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση". Ο 42χρονος τεχνικός ίσως παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα (Σούπερ Καπ) Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το Σάββατο άνθρωπος της ΑΕΚ το ντέρμπι Μονακό - Π.Σ.Ζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ