Σάββατο 15 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στη μνήμη του διαλεχτού φίλου, συντρόφου μου και λογοτέχνη ΖΗΣΗ ΣΚΑΡΟΥ, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω στο ΚΚΕ 20.000 δρχ.

Κώστας Καραχάλιος

* * *

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΑΚΗ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που έφυγε από κοντά μας πριν από 2 χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

Τα μέλη της ΚΟΒ Περισσού

* * *

λ9

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ,για την ονομαστική της γιορτή και αντί για λουλούδια στον τάφο της, προσφέρω 10.000 δρχ. στην Επιτροπή Λακώνων του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστή ως το τέλος της ζωής της.

Κωνσταντίνος Σαραντάκος

* * *

λ9

Σήμερα, 15 Μάρτη, στις 4.30 μ.μ. στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, γίνεται το μνημόσυνο του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ,με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατό του.

Στη μνήμη του πρόσφεραν: Η γυναίκα του και τα παιδιά του 15.000 δρχ. στην ΚΟ Μεταμόρφωσης και ο Θόδωρος Καρράς 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

λ9

Στη μνήμη της ΧΑΡΑΣ ΚΕΠΕΣΗ και αντί για στεφάνι στον τάφο της, τα μέλη του Παραρτήματος Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ πρόσφεραν 4.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

λ9

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΗΛΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 20.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Παναγιώτα Μαυρογιάννη

λ9

Στις 12 Φλεβάρη 1997, σε ηλικία 80 χρόνων, πέθανε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.Για την αντιστασιακή δράση του, πέρασε πολλά χρόνια στις φυλακές του Χατζηκώστα, της Αίγινας και στο Μακρονήσι.

Την επόμενη Κυριακή, 23 Μάρτη, στην Ιστιαία Εύβοιας θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αννέτα Μπουραζοπούλου πρόσφερε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", 5.000 δρχ. στην ΚΝΕ και 5.000 δρχ. στην ΠΕΑΕΑ.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης εξαδέλφης μου ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΖΑΣΟΓΛΟΥ, που έφυγε για πάντα από τη ζωή και θα τη θυμούμαι με πολλή αγάπη, όσο ζω, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Εξαρχείων, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Ελλη Καζασίδου - Βανιώτου

* * *

Η Φωτεινή Καλογήρου από τη Θήβα πρόσφερε 5.000 δρχ. στον "902" για την εκπομπή του "Μνήμες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης".

* * *

λ18

Ο Ευάγγελος Κουκουρίγκος πρόσφερε 10.000 δρχ. στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, στη μνήμη της μητέρας του ΜΑΝΤΙΝΙΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΙΓΚΟΥ,του αδελφού του ΓΕΩΡΓΙΟΥ,του εξαδέλφου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΟΥ,των συγχωριανών του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΤΣΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΛΗΔΑΚΗ,καθώς και στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ, που έχυσαν το αίμα τους στον αγώνα για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΦΑΡΙΔΟΥ, ο σύζυγός της Αχιλλέας Τσαφαρίδης πρόσφερε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Αύριο, 16 Μάρτη, συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΕΑ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ρούλα Νικολέα πρόσφερε 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Καναπίτσας.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΜΟΝΙΔΗ,που πέθανε πρόσφατα, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος πρόσφερε 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πάνω Πετρούπολης.

* * *

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΑ, μέλους του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΟΒ Εκατόδεντρων - Τζακιού πρόσφεραν 13.000 δρχ. στο "Σπίτι του Κόμματος" στο Περιστέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ