Τρίτη 18 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟ

Ο Ζάετς, με τη στήριξη Βαρδινογιάννη, εξήγγειλε αλλαγές και παραδέχτηκε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε για τους πράσινους

Πρωτάθλημα γιοκ! Αυτό παραδέχτηκε για πρώτη φορά στους πέντε μήνες που είναι στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ο Βελιμίρ Ζάετς. Ο Κροάτης τεχνικός φανερά συγκινημένος είπε μεγάλες αλήθειες στη χτεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: "Το πρωτάθλημα τελείωσε για μας. Εχουμε ένα τοις εκατό να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Τώρα στρεφόμαστε αποκλειστικά στο κύπελλο", τόνισε ενώ παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να τα... βροντήξει: "Πράγματι σκέφτηκα να φύγω. Αυτή άλλωστε θα ήταν η εύκολη λύση. Ομως εγώ έχω όρεξη να δουλέψω και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω στο σύλλογο", υποστήριξε ο Ζέκο για να συνεχίσει: "Κάποιοι άνθρωποι όμως που τους αγαπώ και τους σέβομαι με έκαναν να αλλάξω γνώμη". Οπως γίνεται αντιληπτό ο Ζάετς έχει τη στήριξη του προέδρου Γιώργου Βαρδινογιάννη και μάλιστα από το στόμα του ίδιου έγινε γνωστό ότι μέσα στη βδομάδα θα υπάρχει κρίσιμη συνάντηση: "Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον. Ηδη έχουμε κάνει μια πρώτη επαφή". Αναφερόμενος για τη συνέχεια είπε: "Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο. Θα δούμε ποιοι παίκτες έχουν όρεξη και αγαπάνε το σύλλογο. Θα γίνουν μεταγραφές αφού χρειάζεται φρέσκο αίμα". Η ήττα 2 - 1 από τον Πανηλειακό δεν έχει... χωνευτεί ακόμη στο πράσινο στρατόπεδο.

Προελαύνουν Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Εκτός από το στραβοπάτημα του ΠΑΟ η 25η αγωνιστική σημαδεύτηκε από την επικράτηση Ολυμπιακού και ΑΕΚ που οδηγούν την κούρσα, καθώς και της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας επί του Αρη.

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ΠΑΟΚ - Αρη στην κατάμεστη Τούμπα. Ο νεαρός επιθετικός με δυο προσωπικά γκολ κράτησε τον δικέφαλο σε τροχιά Ευρώπης.

Το ντέρμπι αμαυρώθηκε από τα σοβαρά επεισόδια πριν από τον αγώνα. Ο πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών άρχισε από νωρίς και είχε αποτέλεσμα τη σύλληψη πέντε ατόμων. Ζημιές προκλήθηκαν και στο πούλμαν του Αρη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ