Παρασκευή 4 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Βράζει" η ΑΕΚ

Η ΕΕ της ΕΠΑΕ απέρριψε χωρίς καν να συζητήσει (!) το αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή του αγώνα με τον Ιωνικό. Ως αιτιολογία προβλήθηκε το δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ και η καθυστερημένη υποβολή του αιτήματος. Φρονούν δηλαδή πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έπρεπε να προβλέψουν ότι οι τρεις διεθνείς του "δικεφάλου" θα κληθούν να πάνε σχεδόν κατευθείαν στο γήπεδο. Η απουσία της Ενωσης από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και η ανυποληψία της επιβεβαιώθηκε.

Από την πλευρά του το ΔΣ της ΠΑΕ συνεδρίασε χτες και αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα δισ. δρχ. Μ' αυτή την κίνηση ο Μ. Τροχανάς εδραιώνει τη θέση του. Αποφασίστηκε επίσης να κυκλοφορήσουν τα μπλοκ διαρκείας της νέας περιόδου (θα πωλούνται με τις υπάρχουσες τιμές) και να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στα εισιτήρια από τη μέρα που εκλέχτηκε το υφιστάμενο ΔΣ.

Ο Π. Ραβούσης αποφάσισε αύριο να μην προφυλάξει κανέναν από τους παίχτες που είναι στο όριο τιμωρίας από κάρτες. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κασάπης και την αριστερή πλευρά θα καλύψει ο Βάιος Καραγιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ