Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Στη μνήμη της αγαπημένης παλαίμαχης αγωνίστριας ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, το κόμμα που τη γαλούχησε και στο οποίο έμεινε πιστή ως το τέλος της ζωής της

Κλέων και Ιωάννα Παπαλοϊζου

* * *

λ9

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ,που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ. και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην συντρόφισσά του Γιάννα και τα παιδιά του.

Ο συνεξόριστός του Κλέων Παπαλοϊζος και η συντρόφισσά του Ιωάννα Παπαλοϊζου

* * *

Στην άσβεστη μνήμη των ακριβών παλαίμαχων αγωνιστών ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, στελεχών του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ 30.000 δρχ.

Γρηγόρης Πετρόπουλος

* * *

λ9

Ο αγωνιστής ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΒΑΡΙΝΟΣ, μέλος του ΚΚΕ, στην Κατοχή ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Αιτωλοακαρνανία. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες και στη μάχη της Γουρίτσας.

Πέθανε πιστός στα ιδανικά του κόμματός του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Η κόρη του Αριστέα Μπαβαρίνου και τα εγγόνια του

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΠΕΤΡΟΥ Σ. ΡΙΖΟΥ

και του ανιψιού μας ΣΤΑΥΡΟΥ Κ. ΡΙΖΟΥ,προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.Οικογένεια Χαρίκλειας Π. Ρίζου

* * *

λ9

Στη μνήμη της αξέχαστης ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ, μέλους της ΟΚΝΕ και ΕΠΟΝίτισσας στην Κατοχή, ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα προσφέρει, μέσω της ΟΒ "Αγίας Σοφίας - Αγίου Δημητρίου" Πειραιά, 10.000 δρχ. για το 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ.

* * *

λ9

Στις 6 Απρίλη συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που έφυγε από κοντά μου ο αγαπημένος μου σύντροφος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Γεωργία Παπαδημητρίου

* * *

Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και ένας χρόνος από το θάνατο του συζύγου της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ,αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη τους, ο γιος τους Δημήτριος Χαραλαμπίδης προσφέρει 45.000 δρχ. στην ΚΟΒ Κουφαλίων και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Αύριο, 6 Απρίλη, συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας, ο αγαπημένος μας παππούς και αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ,από τα Φλώρια Χανίων Κρήτης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 5.000 δρχ.

Κώστας και Γιώργος

* * *

Σήμερα, 5 Απρίλη, συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του εκλεκτού φίλου μας ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΓΙΕΡΗ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Ρούσσα και Γιάννης Αραζός

* * *

Ο Παντελής Κοψιάς από τους Αγιους Ανάργυρους προσφέρει 10.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη", στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών.

* * *

Στη μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΧΙΑΝΑΚΗ, αντιστασιακού Μεσανατολίτη, η σύζυγός του Μαρία Μοχιανάκη πρόσφερε 50.000 δρχ. στο Παράρτημα Ηρακλείου της ΠΕΑΕΑ.* * *

Στη μνήμη της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΒΑΡΦΗ, από τη Χειμάρρα, η Γιαννούλα, η Νίνα και ο Βασίλης Ηλιάδης πρόσφεραν, μέσω ΚΟΒ Νέας Περάμου, 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, διακινητή του "Ριζοσπάστη" και αγωνιστή ως το τέλος της ζωής του για τα ιδανικά του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Τρουμπούκης πρόσφερε 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Καματερού.

* * *

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών από την Κόρινθο: Των αδελφών ΚΩΣΤΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΡΑΙΤΗ,ο οποίος εκτελέστηκε το 1949, ο Χριστόφορος Θεοδωρόπουλος πρόσφερε 5.000 δρχ. για το 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ