Κυριακή 6 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Συντροφικό γλέντι σήμερα Κυριακή διοργανώνει η ΚΟΒ Σαφράμπολης της ΚΟ ΑΘήνας στην ταβέρνα "Το στέκι του Νίκου" και καλεί σε συμμετοχή τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Η ταβέρνα βρίσκεται στην οδό Υγείας (κοντά στην πλατεία Υγείας) στον Περισσό. (Πληροφορίες στο τηλ. 2779.258)
  • Η ΚΟ Ασπροπύργου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτησησήμερα Κυριακή στις 11.00 πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ - Συνέπειες".
  • Η Επιτροπή Λακώνων Αττικής που στηρίζει το ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς, σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τρίτη 15 Απρίλη στις 7.00 μμ στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη). Με θέματα: 1. Πολιτικές εξελίξεις. 2. Απολογισμός απερχόμενης Επιτροπής. 3. Εκλογή νέας επιτροπής.
  • Η Κομματική Επιτροπή του ΚΚΕ Αρκάδων - Αθήνας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή των 50 χρόνων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην Αρκαδία - Πελοπόννησο τη Δευτέρα 14 Απρίλη ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 - δίπλα από το RΕΧ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ