Σάββατο 12 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Σπρώχνουν τον Ολυμπιακό"

Ο Μανωλάς για τη διαιτησία, για το τέλος της καριέρας του, για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Απαντήσεις σε πολλούς και πολλά δίνει με συνέντευξή του στο περιοδικό που εκδίδει η ΕΠΑΕ, ο Στέλιος Μανωλάς, δεν ξεκαθαρίζει όμως αν θα σταματήσει το καλοκαίρι. Στη σχετική ερώτηση δήλωσε: "Εχω πάρει την απόφασή μου, αλλά δεν την ανακοινώνω. Πέρυσι είπα ότι σταματάω, υπήρξαν όμως εξελίξεις που με υποχρέωσαν ν' αναθεωρήσω. Πολλοί βγήκαν και είπαν ότι ο Μανωλάς έλεγε ψέματα αλλά δεν είναι έτσι".

Για τα όσα κατά καιρούς του έχουν καταμαρτυρήσει ανέφερε: "Εχουν πει πολλά για μένα. Με είπαν παιδί του Βαρδινογιάννη, πως τα πήρα απ' τη Μαρσέιγ και μετά ανακάλυψαν ότι είμαι άνθρωπος του Κοσκωτά. Ο χρόνος έδειξε ποιος είμαι. Δεν έφυγα ποτέ από την ΑΕΚ, απέδειξα πως παίζω για τη φανέλα. Είμαι ο μοναδικός παίχτης που ξεκίνησα απ' τα τσικό και θα κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό και τους ΠΑΟ, Ολυμπιακό".

Επίσης ο διεθνής λίμπερο είπε μεταξύ άλλων: "Οταν κάνω λάθη το αναγνωρίζω δημόσια. Θυμηθείτε το ματς με τη Λάρισα. Η διαιτησία πάντως αντιμετωπίζει όχι μόνο εμένα αλλά και την ΑΕΚ μ' άλλη διάθεση. Βλέπουμε φέτος τι γίνεται. Στο παρελθόν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος τον σπρώχνουν. Στην Ελλάδα δεν παίρνει το πρωτάθλημα ο καλύτερος. Δε λέω πως οι διαιτητές πληρώνονται αλλά επηρεάζονται".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ