Σάββατο 26 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Πιο δυνατή εκτός έδρας"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προειδοποιεί για την Κροατία και το παιχνίδι της Τετάρτης

"Πρέπει να παίξουμε σοβαρά, χωρίς όμως άγχος". Αυτή είναι η άποψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που μίλησε στο "Ρ" για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κροατία. "Με νίκη για μας η πρόκριση είναι πολύ κοντά. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι πιο δυνατή εκτός έδρας. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν την αξία της. Ομως πιστεύω πως ο κύριος Πολυχρονίου και οι Ελληνες διεθνείς ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και μπορούν να τα καταφέρουν", συμπλήρωσε ο ελληνοποιημένος τεχνικός.

Αναγνωρίζει ότι "ύστερα απ' τα ως τώρα αποτελέσματα η Κροατία βρίσκεται σε δύσκολη θέση" και εκτιμά πως στην άσχημη πορεία μιας ομάδας τεχνικής, ταχύτατης, δυναμικής, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός "ότι οι περισσότεροι παίχτες αγωνίζονται στο εξωτερικό. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η ομαδικότητα και η ομοιογένεια. Είναι κάτι που συμβαίνει και σ' άλλες Εθνικές με πολλούς παίχτες σε ξένα πρωταθλήματα".

Πάντως ο τεχνικός του Ολυμπιακού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου γιατί "αυτό δεν πρέπει να το θεωρήσουμε ως πλεονέκτημα. Καθένας από τους παίχτες της είναι πολύ καλός και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά". Μεγάλη σημασία δίνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην παρουσία των φιλάθλων, αφού πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη δύσκολη προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ