Τετάρτη 30 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 76 - 66
Φιέστα στο Φάληρο

Φιέστα χτες στο Φάληρο για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 76 - 66 τον Απόλλωνα Πάτρας, πέρασε στον ημιτελικό, και τώρα πάει για το "θρι πιτ", δηλαδή να κατακτήσει τρεις τίτλους εντός και... εκτός. Πάνω από 14.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών δημιούργησαν το αδιαχώρητο, όχι τόσο για το συγκεκριμένο, ματς όσο για να δουν από κοντά το περιβόητο τρόπαιο αλλά και να αποθεώσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς είχαν ακόμη το μυαλό τους στη Ρώμη και δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα (ημίχρονο 33 - 29).

Στο θέμα Σιγάλα δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Ο παίκτης σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δε βλέπει με καλό... μάτι τα 316 εκατομμύρια για τρία χρόνια που του πρότεινε το ΤΑΚ, εξελίξεις όμως θα έχουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αν και... τραυματίας ο αρχηγός αγωνίστηκε χτες στο ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σιγάλας 8, Βελπ 7, Τόμιτς 15, Νάκιτς 8, Ρίβερς 18, Τάρλατς 12, Παπανικολάου 8, Φασούλας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αργυρόπουλος 6, Μολφέτας 6, Ράιλι 14, Ελις 17, Μυριούνης 6, Χατζόπουλος 9, Βετούλας 8, Ταμπάκης, Ταμπάκης, Νεμάγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ