Πέμπτη 8 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σκεπτικισμός και κινήσεις τακτικής

Αναμονή από (και για) Φιλίππου. Μυστηριώδης υποψήφιος απ' το εξωτερικό

Η επομένη της ανακοίνωσης Τροχανά ότι πουλάει τις μετοχές του δεν ήταν αυτή που πιθανά περίμεναν οι "κιτρινόμαυροι" φίλαθλοι. Ο σκεπτικισμός για το πραγματικό των προθέσεων του μεγαλομετόχου, αλλά και των "μνηστήρων", αν όχι αυξήθηκε, τουλάχιστον παρέμεινε ο ίδιος. Κυριαρχούν το παρασκήνιο και οι κινήσεις τακτικής.

Ο Γ. Φιλίππου, ο οποίος φέρεται ως ο επικρατέστερος αγοραστής, δεν απάντησε επίσημα αν ενδιαφέρεται ή όχι. Μάλιστα, συνεργάτες του αλλού αφήνουν ανοιχτή την πόρτα και αλλού παρουσιάζονται παρεξηγήσιμα συγκρατημένοι. Πάντως κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι το επιτελείο Φιλίππου μελετάει προσεχτικά την υπόθεση και ετοιμάζει τη στρατηγική του.

Σε ρόλο... πολιορκητικού κλοιού οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που πιέζουν συνεχώς τον ιδιοκτήτη του ΤΑΚ, αλλά και της ερασιτεχνικής να κλείσει το τρίγωνο αγοράζοντας και την ΠΑΕ. Παράμετρο την οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορεί ν' αγνοήσει ο Γ. Φιλίππου.

Ο Μ. Τροχανάς ισχυρίστηκε χτες πως ήδη δέχτηκε πρόταση (μάλλον διαπραγματευτικό τρικ). Ο υποψήφιος αγοραστής ζήτησε να κρατηθεί απόρρητη η επικοινωνία τους. Παρ' όλα αυτά ο μεγαλομέτοχος αποκάλυψε πως πρόκειται για Κύπριο επιχειρηματία που εδρεύει στο Λονδίνο και ο οποίος στέλνει πρόταση περίπου 30 σελίδων.

Αλλες πληροφορίες θέλουν ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη επιχειρήσεων, εντός και εκτός συνόρων, στο χώρο της υγείας και άλλες κάποιον ή κάποιους από τις ΗΠΑ. Από την πλευρά του ο Σ. Γιδόπουλος (αποχώρησε από την ομάδα γιατί ο Τροχανάς δε δέχτηκε να του νοικιάσει τις μετοχές) εκτιμάει πως κανείς δεν πρόκειται ν' αγοράσει την ΑΕΚ. Το σίριαλ λοιπόν μάλλον θα 'χει αρκετά επεισόδια.

  • Ο Μ. Τροχανάς σε δηλώσεις του απείλησε με... μαύρη Δευτέρα προπονητικό επιτελείο και παίχτες "αν δεν τα δώσουν όλα την Κυριακή". Χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά απ' αυτό. Ισχυρίστηκε επίσης πως βρίσκεται κοντά στην πρόσληψη νέου τεχνικού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ