Κυριακή 4 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Παραμονεύουν οι διώκτες

Ο ΠΑΟ δοκιμάζεται στην Ξάνθη, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται στις έδρες τους με Αρη και Πανιώνιο, αντίστοιχα

Δοκιμασία μέρος δεύτερο για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη βαριά ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, ο πρωτοπόρος έχει μια επικίνδυνη έξοδο στην Ξάνθη, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Οι διώκτες ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν θεωρητικά ευκολότερη αποστολή, αφού παίζουν εντός έδρας με Αρη και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Με σκοπό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απρόσμενη ήττα στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στην Ξάνθη. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τονίζει: "Ο αγώνας με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα είναι μια διαφορετική υπόθεση. Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης". Πιθανή 11άδα για το "τριφύλλι": Βάντσικ, Γ. Χ. και Γ. Σ. Γεωργιάδης, Χριστοδούλου, Καλλιτζάκης, Ουζουνίδης, Μάρκος, Αλεξούδης, Βαζέχα, Καπουράνης και Δώνης. Θα απουσιάσει ο Νίκος Νιόπλιας που υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στην τελευταία προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.

Στο "Νίκος Γκούμας" η ΑΕΚ με ηθικό ακμαιότατο φιλοξενεί τον Αρη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα παρατάξει τους: Ατματζίδη, Μπορμπόκη, Βλάχο, Μανωλά, Σαμπανάτζοβιτς, Κωστή, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαλαδένη, Μπατίστα, Κασάπη. Ο Αρης διά στόματος του Γιάννη Τζιφόπουλου θα επιδιώξει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 6μμ (ΦΙΛΜΝΕΤ).

Στο Στάδιο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός με σταθερή ανοδική πορεία θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, που μετά την παραίτηση του Νίκου Αλέφαντου μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Ο Τάκης Περσίας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Τάκη Γκώνια που έχει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του. Πιθανή σύνθεση: Ράντος, Καραταϊδης, Πασσαλής, Κρεμενλίεφ, Καραπιάλης, Σκαρτάδος, Ιωαννίδης, Αλεξανδρής, Καρασαββίδης ή Γκώνιας, Γιουσκόβιακ, Ιβιτς.

Στην Εδεσσα η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ, που έχει θέσει τις βάσεις για έξοδο στην Ευρώπη.

Στο Καυτατζόγλειο ο Ηρακλής λογικά θα επικρατήσει της αδύναμης εκτός

έδρας Παναχαϊκής.

Στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός παίζει με τον ΠΑΟΚ, που είναι στα πρόθυρα του υποβιβασμού και ασφαλώς τα περιθώρια στενεύουν.

Αγώνας ζωής και θανάτου για τη Λάρισα αυτός στο Αλκαζάρ απέναντι στον Απόλλωνα.

Τέλος, στην Καλαμάτα η "μαύρη θύελλα" θα υποδεχτεί τον ουραγό Εθνικό. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ