Κυριακή 18 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Η σφραγίδα της υποτέλειας

Το δόγμα "Ανήκομεν εις τη Δύσιν" (Καραμανλής), είναι η αρχή και η σφραγίδα της δουλικότητας προς Αμερικανο - Ευρωπαίους, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις και προπάντων της Ν. Δημοκρατίας, πρώην ΕΡΕ. Δραματικά γεγονότα όπως: Το επεισόδιο της Σμύρνης με τους αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, η κατάληψη της Βορείου Κύπρου, το διώξιμο όλων σχεδόν των Ελλήνων από την Πόλη, Τένεδο, Ιμβρο, με κατάληξη την αναμέτρηση στη βραχονησίδα Ιμια, έχουν τις ρίζες τους στο παραπάνω δόγμα.

Με το επεισόδιο της Ιμιας, μάθαμε ότι, ενώ εμείς ανήκουμε στη Δύση, η Δύση δυστυχώς ανήκει στην Τουρκία. Θυσία γίναμε για τους Αμερικανοευρωπαίους "συμμάχους" μας... Θέλετε βάσεις; τις έχετε. Αεροδρόμια; δικά σας. Το Πεντάγωνο; δικό σας. Ετεροδικία, φιλοξενία, ό,τι θέλουν οι μεγάλοι μας σύμμαχοι.. Αίσχος!!

Καμιά άλλη σύμμαχη χώρα δεν έδειξε τέτοιον αμίμητο ραγιαδισμό, ούτε και αυτή η Δ. Γερμανία - που πλήρωνε τα έξοδα παραμονής του πάνω από 100.000 ανδρών αμερικανικού στρατού, διότι δίπλα της είχε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (DDR).

H κατάσταση ήταν φανερή από την εποχή του Ντάλας,του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ. Οταν μας ονόμασαν "αγκιστρωμένο ψάρι". Και δεν ανησυχούσαν για μας διότι είχε την Τουρκία, που μας φύλαγε!

Αυτά είναι γνωστά. "Ανήκομεν εις τη Δύσιν". Και ενώ κουδουνίζει ακόμα το κεφάλι μας από την κατραπακιά στην Ιμια, άρχισαν τα γλειψίματα προς Αμερικάνους και Ευρωπαίους - αυτούς που είναι πίσω από τις ενέργειες των Τούρκων και ενεργούν σαν σπόνσορές τους. Κανένα από τα Μέσα της Μαζικής Επικοινωνίας (εκτός φυσικά από τον "Ριζοσπάστη") δεν ξεσκεπάζει τον ύπουλο ρόλο της Αμερικής και της ΕΕ. Ολοι τους γίνονται φερέφωνα του δόγματος. Η δε ΝΔ - που γέννησε το δόγμα αυτό - με τα καμώματά της μόνον στην κυβερνητική καρέκλα αποβλέπει και όχι στη σωστή και ξεκάθαρη εθνική πολιτική, που θα βάλει τέρμα στις ραδιουργίες των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Η συνέχιση της υποτέλειας στους "Ισχυρούς Συμμάχους" όχι μόνο επιζήμια για το έθνος θα είναι, αλλά και προδοτική.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

Μέλος ΚΟΒ Ραφήνας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ