Τετάρτη 21 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανησύχησαν για Ιβιτς

Κόπηκε η... χολή του Τάκη Περσία χτες στου Ρέντη. Ο Ιλια Ιβιτς αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση και ο γιατρός Χρήστος Δάρρας του συνέστησε να γυμναστεί ελαφρά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι κάτι σοβαρό και ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού θα είναι "παρών" στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Αντίθετα σήμερα θα φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Βασίλη Ιωαννίδη. Ο δυναμικός αμυντικός χτες έκανε ένεση στο γόνατο αφού υποφέρει από διάταση του έσω πλάγιου συνδέσμου. Ο παίκτης θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου όπου και θα εξεταστεί από τον Χ. Δάρρα.

Ο Τ. Περσίας δεν υπολογίζει για το ματς στην Πάτρα τον Πέτρο Πασσαλή που συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες. Τη θέση του διεκδικούν οι Εμίλ Κρεμενλίεφ και Πέτρος Μαρινάκης.

Τα 1.000 από τα 5.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ "εξαφανίστηκαν" χτες από τα γραφεία της Κουντουριώτου. Η κίνηση είναι εντυπωσιακή και μέχρι αύριο θα έχουν διατεθεί όλα. Οι τιμές τους είναι 1.500 και 3.000 δραχμές. Η γιορτινή Πάτρα το Σάββατο θα "μεταμφιεστεί" στα κόκκινα εκτιμούν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ