Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική "έξοδος"

Το έργο του Χρήστου Λεοντή "Αριστοφάνους Εξοδος" (ανασύνθεση σε ενιαίο σύνολο της μουσικής του για πέντε κωμωδίες του Αριστοφάνη), θα παρουσιάσει ηΚρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής στη συναυλία, που θα δώσει τη Δευτέρα στο Θέατρο "Κοτοπούλη - Ρεξ". Διευθύνει ο συνθέτης, τραγουδούν οι Νένα Βενετσάνου, Ηλίας Κλωναρίδης, Πέτρος Δαμουλής, Γιάννης Κούτρας.

  • Ενας διαφορετικός συνδυασμός κιθαριστικής έκφρασης παρουσιάζεται στη συναυλία, που θα δώσουν οι "Κιθαριστές του Αττενέουμ" με διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη τη Δευτέρα, (8.30μ.μ.), στο δημαρχείο Καισαριανής (Βρυούλων και Κλαζομενών). Πρόκειται για την τέταρτη εκδήλωση του "Κύκλου Κιθάρας", που διοργανώνει η Στέγη Καλών Τεχνών και Γραμμάτων του ΥΠΠΟ σε συνεργασία με το δήμο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Ο σαξοφωνίστας Θόδωρος Κερκέζος θα είναι ο σολίστ της αποψινής (8.30) συναυλίας της Ορχήστρας Δωματίου της Βουδαπέστης στο εκπαιδευτικό συνεδριακό κέντρο της Κτηματικής Τράπεζας (Β. Γεωργίου Α 41, Γλυφάδα), με μαέστρο τον Αντριαν Σανσάιν.Θα ερμηνεύσει έργα Μότσαρτ, Χάιντν κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ